Sağlam kask ve kaliteli mont önerileri

Arkadaşlar mrb. Yeni Mont ve Kask almak istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Bunları alırken nelere dikkat etmeliyim ? Kask mont ve eldiven dışında sizce güvenli sürüş adına başka ne almalıyım ?

Kask da mutlaka SHARK öneririm biraz meblağ olarak yüksek ama kesin koruyucu eğer onu istemezsen alacağın modelin yıldızı önemli yıldız sayısına bak derim. montda da DAINESE derim.

Kask da mutlaka SHARK öneririm biraz meblağ olarak yüksek ama kesin koruyucu eğer onu istemezsen alacağın modelin yıldızı önemli yıldız sayısına bak derim. montda da DAINESE derim.

cene acilir tavsiye edebilicegin modeli varmi sharkin acaba ?

Hazir konusu acilmisken CABERG VE NOLAN Hakkinda dusunceleriniz sıkıstirirsaniz mutlu olurum 😆

F54

2 marka da Güzeldir caberg her yönden Avantajlı

Nolan n86 ve Shark speed r den uzak dur. Scorpion Exo 500 öneririm.

scorpionlara baktimda cohu termoplastikten yapilmis buda biraz urkutuyo beni en azindan policarbon alacak kadar bi butcem var daha guvenli diye biliyorum

3 kaskida kullandım içlerinden malzeme kalitesi konforu en iyi Exo 500 geldi bana. Sharkı neden önermiyorum o paraya göre malzeme kalitesi vasat bir kaç yeri elimde kaldı sesi içeri çok alıyor ve dış kabuğu çok büyük.tabi bunlar şahsi yorumum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dainesse montları tercih edebilirsin sağlamdır kask olarak öneride bulunmayacağım.

3 kaskida kullandım içlerinden malzeme ka litesi konforu en iyi Exo 500 geldi bana. Sharkı neden önermiyorum o paraya göre malzeme kalitesi vasat bir kaç yeri elimde kaldı sesi içeri çok alıyor ve dış kabuğu çok büyük.tabi bunlar şahsi yorumum.

bende sharki pek sevmedim ozellikle acilir olanlari yeni cikan modelleri gordunmu bilmiyorum cenesi arkaya dogru acilan yukarda kalmiyo tam arkaya gidiyo mesala sharptan 5 yildiz almis ama gel o cene baglantisina bi bak incecik normal modeline baktim oda mubarek oyle bi kaliyoki hic begenmedim en yakin zamanda cabergede bakicam en aklima yatan o gercekten hani su kask mevzusu cok karmasik heleki turkiyede adam diyoki 50 liraya aldim bunu disida sert on numara bundan al bence gelde boyle bi yerde kask bak😅😂😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar