Safranbolulu Faruk Usta Gezisi

Walla helal olsun beyler size. Atlamışsınız makinalara koçlar gibi gezmişsiniz. Başınıza gelen küçük aksiliklere üzüldüm. Sanırım birilerinin fazlaca ahını almışsınız.

usta guzel gezı!!! olmus ayaklarınıza tekerlerınıze saglık olsun ....
bu arada senın CAPO az yakmıs ya TA olsaydı napacaktın RAFINERI CEO sunun kızınımı alacaktın :queen::queen::queen:

müthiş gezi olmuş abim bu arada kusura bakma toplantıya gelemedim
bizim arkadaş naz yaptı:)

Aksiliklere rağmen güzel bir gezi olmuş.Nihayetinden dersler çıkarılmış.Paylaşım için teşekkürler.Allah kazasız sorunsuz nice güzel geziler paylaşmanızı nasip etsi.Saygılarımla.:bounce:

ufak sorunlar aşılır her zaman ve sizde madur olmadan dönüşünüzü tamamlamışsınız peylaşım için teşekkürler

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne ufağı koca kapanorddu :cherry: amma gezmişiz hala yazılıyor çiziliyor :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anahtarı nası eğmeyi başardın , daha ilginci nasıl düzelttin , bendekilerin hangisi eğik olan :p

:mrgreen:

ikiside eğik :p birincisi akçakoca da eğdim , ikincisi bu gezide, ikinci eğilen yedek anahtardı ama aslından güzel oldu, hemen benzincide atalarımdan gelen demirci özelliklerim sayesinde pense ile tık tık vurarak düzelttim , ayrıntıcıyım :)

immobilizer ( türkçesi yokmu bunun?? ) olduğu için istersen anahtarcıda kestirterek diğer kısmın yenisini yaptırabilirsin ama gerek olduğunu sanmıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar