Safranbolu'dan Ofrood

Evet geçtigimiz hafta sonu Müze Kent Safranboluda yapılan ofrood yarışı...
Biraz resimler geçikti kusura bakmayın. Gökten altın yağsa benim başa taş düşüyor.; lokantada yedigim yemekten zehirlendim ve 1 haftadır hastanedeydim herşeyden uzak ve yasak sıkıcı bir hafta oldu benim için
heleki husuz ata hiç binemedim:(

karabük ve safranboludaki motorcu arkadaşlarla anlaştık hep birlikte gidecektik... honda 1000rr ı olan ozan arkadaşımızın motorunu magandalar
parçalayınca ilk hevesimiz kırıldı. Forumada yarışların olacagını yazmıştım bir kaç abimizede özelden haber verdim ama nasip uygun olmadılar. yine tek endurocu olarak olay yerinde tek ben varım diye düşünüyordum ki yarış alanına vardıgımda birinin üzerime dogru yürüdüğünü fark ettim baktım enduro montu sırtında su çantası buda kim şimdi ???
kastamonudan Bülent abi numaramı yanlış kaydettiginden bana ulaşamamış ama gelmiş... hemen fahir abi nerede diye sordum...
bülent Abi : Ya O KORKTU Havadan gelmedi dedi
( Fahir abi düştün elime uğraşırım artık seninle :) )
bende adam uzaylıdan korkmuyo havadan mı korktu dedim ve biraz gülüştük..
ve sonrası resimlerde...

BU ARABAYA İYİ BAKIN

YARIŞ ALANINA MOTORLAR YAVAŞ YAVAŞ TOPLANIYORLAR

YARIŞLARI BIRAKIP BİRAZ GEZELİM DAG BAYIR ATLAYALIM DİYORUZ
ki bizim naked ci uşak bülent abi ve benden gaza gelip makinasını taşa topraga verince biraz lolo oluyor ama ne lolo eksoz iptal paramparaça

ve bülent abi ile müslüm gürsesten paramparçayı çalıyoruz saz ve söz bület gitarda ben isyanlarda nakedci arkadasımız

birazda saksafon olarak deniyoruz ama olmuyor ...

bülent abi usta olunca başlıyoruz makinayı onarmaya ama arka plana bakın su kemeri harika

gtr 250 yapıldı ince kaya su kemerinden dönüş hedef safranbolu eski çarşı

safranbolu arkamızda manzara süper ama çekim kalitesiz kimin makinesi o ...

ve eski çarşı

ufak tarihi bir bilgi : tabakhane meydanı bulundugumuz yer kurtuluş savaşında askerlerin mermilerini koydukları ve tufekleri omuzlarına asmak için kullanılan deriler burada işlenirmiş
ufak bir bilgi daha : dikkat ederseniz eski osmanlı yapılarının hiç birinin cam korumalarında demir yoktur... bu demirler kurtuluş savaşında savaşta kullanılan bıcak süngü vb eşyaların yapılması için sökülerek ham madde olarak kullanılmış

resimdekileri tanıtayım
kırmızı montlu : Murat abimiz Asya 200 Enduro krossu var ve gelecekte var
mavi montlu : bülent abi kastamonu arıza 5 başka deyecek birsey yok
siyah montlu : ben deniz karabük en tek endurocusu nacizanne ugraşıyoruz işte

yaw ne zamandır bakınıyorum kask alacagım nolan shoii marushin ahanda buldum kaskımı :) safrayin marka

hükümet konağnın önü

evet yine murat abimiz ... abimiz hanımına söz vermiş 30 km hızı geçmeyecegine dair ben şahitim geçmedi :) bülent abi ile biz gidiyoruz geziyoruz tam dönücez aaaa bakıyoruz murat abi geliyor hadi bir daha gez aynı yeriii...
size bir sır vereyim mi : zaten motoru aldıgımızda yenge 2 gün eve almadı abimizi
bende dayanamadım gezi sonunda murat abime biraz ögüt verdim;
abi gel su km telini çıkaralım sende kurtul bizde dedim yenge sorarsa 30 u geçtinmi diye hayır dersin yalan sölemiyecen ki dedim 30 u geçtigini görmüyorsunki km teli arızalı nereden bileceksin ki hızını dedim :) abimizin aklına yattı birdahaki gezimizde uygulayacagız oda rahat edecek bizde aman yenge duymasın :)

ee acıktık meşhur arasta çarşısında demlikte çay simitler biskuviler ve hoş tatlı bir muhabbet cevredekilerde katldılar muhabbete bülent abimiz kastamonu helvasındanda ikram etti güzell bir gündü çok güldük

Ve Safranboluda Akşam Bir Başka Keyif Verici

Yüreklerinizden neşe ve endurocu ruhu eksik olmasın kalın saglıçakla Safranboludan selamlar herkese

LOKUM TADINDA :)SAFRANBOLU evleri MANZARASI OFRODD hepsi harika yureğinize sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar