Sadece okumak yetti gayri, ben de üye oldum...

Herkese merhaba. uzun zamandır forumlarınızı okuduktan sonra katılmaya karar verdim. 33 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum. 2008 den beri motor kullanıyorum kendimce. Mondial 150 RE, Sym fiddle, Sym wolf, kymco super 8, kymco agility city kullandım. henüz 3 gün önce, görür görmez aşık olduğum Honda cbr 250r'ımı aldım. işte şimdi kendimi gerçekten motorcu gibi hissediyorum. bir yere parkettiğinizde veya ışıklarda durduğunuzda motorunuzun incelenmesi ne güzel bir duyguymuş yahu! üyelerimizden Towana arkadaşımdan aldığım Wolf'unda hakkını yemiyim bu arada, Ortaköy'de chopper'ların yanına park ettiğimde bu ne be? diye etrafına insanların toplandığı çok olmuştur...

Çoğu kişi gibi motor aşkım; alayım bir scooter bakkala felan giderim ile başlayıp, işe de gideyim bari, her yere gideyim bari, kışın da kullanılır ki gibi aşamalardan sonra delilik sınırına ulaştı. motosiklete bakış açım şöyle: motor üzerinde hergün korkmayı başarırsan motorcu olursun. korkmayı unuttuğun an ölürsün. motordan korkan iyi motor kullanır bence. (gerçi ben hem korkağım hem kötü kullanıyorum o ayrı :)

yaz - kış tüm aktivitelere katılmayı çok isterim. haber edin ha! tekrar merhaba...

hoşgeldin aramıza..:rendeer:
ben 20 küsür senedir korkarım.hatta ödüm ..kuma karışıyor...:wiinkk:
o yüzden kötü bişey yaşamadım şükür...:thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten bende çok korkuyorum :) Çok temkinli sürüyorum

Güzel tespitler yazmışsınız.. ...

ayağı yerden kessin, yakın mesafe kullanırız derken hayat biçimimiz oluverdi bu 2 tekerli icat... ...
Korkmadan gazladığım oldu, belki güvendiğim için o hızlara ulaşıp, virajlar yaptım... sonra güvendiiğim anda aradığım frenleme gücünü bulamadım ve kaza bile yaptım.. artık korkarak gazlıyorum.. ... üçüncü bir yaşam şansım olmayabilir;
bunun bilinciyle motor sürmek olması gereken motorcu seviyesine çıkarıyor... keşke aynı şehirde olsaydık... foruma hoşgeldiniz, tecrübelerinizi buradan takip edeceğim... :rendeer: :cat:

Korkudan ziyade pesimistlik en güzel koruyucu bence..

Yolda bisiklet yolunda bile giderken aha şimdi araba kırcak önüme, aha belediye çukuru çıkacak, sığırın biri üzerime atlıycak, sevmeyen biri levyeyi kafama indircek gibi kötümserliklerle çok güzel geçiyor yollar.. :mrgreen:

Ee haliyle başına gelmeyince de eve ulaştığında mutlu oluyorsun.. "Bu gün de sağlamım" diye..

Ha dersen ki yaşın kaç başın kaç daha dur diye.. Sonuna kadar hak veririm..
1 Aralıkta A2 ehliyetimi aldım daha 17 yaşındayım ondan önce de amatör olarak 3-4 sene motosiklet kullandım (ara yollarda ve kısa mesafelerde e-5 i geçmeyerek yakındaki fırından ekmek almaya giderken filan, ehliyet olmaması bahanesiyle)..

Derler ki kaza yapmayan adam sürücülüğü öğrenemez katılmıyor da değilim ama kimsenin başına gelmesini -özellikle benim- istemem doğrusu..

Bi de şey derlerdi araç kullanmayı öğrenmeden hakkıyla küfür etmeyi öğrenemezsin diye.. Absolutely yaaaneee... :cherry:

Sadece düşünce de değil düşme olayına yaklaştığını hissettiğinde ki g.t korkusu, adrenalin ve tabii ki düşmeyince kalkan g.t tempralaşmak ben biliyorum motosikleti demek te paha biçilemez ha.. :cherry:

Ben de yeniyim daha ama hoşgeldin.. :rendeer:

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz.
1 yıllık motosiklet sürücüsüyüm ve fena korkarım.Duasız yola çıkmam :) Arada kendimi güvenim gelir biliyorum ben bu iş yea felan demeye başlayınca hemen kenara çekerim aklımı başıma toplarım.Ne zaman böyle desem başıma birşey gelir çünkü :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
motordan da korkmuyorum kendimden de korkmuyorum..siz neden korkuyorsunuz..? 5 yaşında adını bile hatırlamadıqım devasa bir enduronun deposuna oturtup qidonu ve kontrolü bana verecek kadar bana qüvenen manyak bir babam varmış..motor benden korksun uleeeynnn..!!! yalnızca motorumdan yapamayacaqı şeyler istemiyorum..! korkmayın ama şansınızı ve motorunuzu da zorlamayın..niye? ben zorladım kafamda 12 dikiş var..

korkmaktan kastettiğim, sağınızdaki, solunuzdaki arkanızdaki adamın nasıl bir saçmalık yapabileceğini önceden kestirmek (hayal etmek) ve önlemi baştan almak. beni geçmek isteyen sadece tedirgin bile etse saygıyla yol veririm. 100 metreyi benden önde gitmesi sıkıntı yaratmaz. ilk trafik sıkışıklığında kral biziz nasıl olsa...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------

ben bu işi fena çözdüm ha dediğim anlarda hep saliselik reflekslerle kendimi kazalardan kurtardım. böyle anlar silkin ve kendine gel anları... şimdi Türkiye turuna çıksam muhtemelen hiç bir kaza atlatmam. çünkü; tüm araçlardan, hava durumundan, yol şartlarından korkmayı ve paranoya derecesinde dikkatli motor kullanmaya bünyeyi alıştırdım.
yani kusura bakmayın hiçkimse on dakika erken varacağız diye beni yarışmaya ikna edemez...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

teşekkürler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoş geldiniz kazasız belasız nice yollar katetmeniz dileği ile:rendeer:

hoşgeldin kardeşim
yılın ilk günü bakırköyde küçük bir toplaşma var katılmak için bakırköy dürüm yeme etkinliğini takip etmen yeter

Herkese merhaba. uzun zamandır forumlarınızı okuduktan sonra katılmaya karar verdim. 33 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum. 2008 den beri motor kullanıyorum kendimce. Mondial 150 RE, Sym fiddle, Sym wolf, kymco super 8, kymco agility city kullandım. henüz 3 gün önce, görür görmez aşık olduğum Honda cbr 250r'ımı aldım. işte şimdi kendimi gerçekten motorcu gibi hissediyorum. bir yere parkettiğinizde veya ışıklarda durduğunuzda motorunuzun incelenmesi ne güzel bir duyguymuş yahu! üyelerimizden Towana arkadaşımdan aldığım Wolf'unda hakkını yemiyim bu arada, Ortaköy'de chopper'ların yanına park ettiğimde bu ne be? diye etrafına insanların toplandığı çok olmuştur...

Çoğu kişi gibi motor aşkım; alayım bir scooter bakkala felan giderim ile başlayıp, işe de gideyim bari, her yere gideyim bari, kışın da kullanılır ki gibi aşamalardan sonra delilik sınırına ulaştı. motosiklete bakış açım şöyle: motor üzerinde hergün korkmayı başarırsan motorcu olursun. korkmayı unuttuğun an ölürsün. motordan korkan iyi motor kullanır bence. (gerçi ben hem korkağım hem kötü kullanıyorum o ayrı :)

yaz - kış tüm aktivitelere katılmayı çok isterim. haber edin ha! tekrar merhaba...

o zaman 1 ocak 2012 saat 18:00 da ki dürüm buluşmasina bekleriz bakirkoy ilgili konu etkinlik duyuruları :flower:

öncelikle hoşgeldin

sonralıklada :) demekki altımızda adam akıllı bir motor olmadığı sürece kendimizi motorcu gibi hissetmiyoruz mu ? Öyle ise çok acı.
Diğer araçların bizi görmezden gelmesine de şaşmamak lazım ozaman.

Motorcu altında motoru yokkende motorcu olduğunu unutmayandır derim.
Tekrar hoşgeldin. Wolfun varken neredeydin :( ?

öncelikle hoşgeldin

sonralıklada :) demekki altımızda adam akıllı bir motor olmadığı sürece kendimizi motorcu gibi hissetmiyoruz mu ? Öyle ise çok acı.
Diğer araçların bizi görmezden gelmesine de şaşmamak lazım ozaman.

Motorcu altında motoru yokkende motorcu olduğunu unutmayandır derim.
Tekrar hoşgeldin. Wolfun varken neredeydin :( ?

Alınganlık yapmayın yahu, motorum dandikti şimdi harika gibi bir düşünceyle yazmadım onu. güç, görüntü, oturuş şekli felan değişikmiş yani onu anlatmak istemiştim. hevesimi kırdınız yaa. 4 gün oldu alalı sadece...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar