- Konu Yazar
Herkese merhaba. uzun zamandır forumlarınızı okuduktan sonra katılmaya karar verdim. 33 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum. 2008 den beri motor kullanıyorum kendimce. Mondial 150 RE, Sym fiddle, Sym wolf, kymco super 8, kymco agility city kullandım. henüz 3 gün önce, görür görmez aşık olduğum Honda cbr 250r'ımı aldım. işte şimdi kendimi gerçekten motorcu gibi hissediyorum. bir yere parkettiğinizde veya ışıklarda durduğunuzda motorunuzun incelenmesi ne güzel bir duyguymuş yahu! üyelerimizden Towana arkadaşımdan aldığım Wolf'unda hakkını yemiyim bu arada, Ortaköy'de chopper'ların yanına park ettiğimde bu ne be? diye etrafına insanların toplandığı çok olmuştur...
Çoğu kişi gibi motor aşkım; alayım bir scooter bakkala felan giderim ile başlayıp, işe de gideyim bari, her yere gideyim bari, kışın da kullanılır ki gibi aşamalardan sonra delilik sınırına ulaştı. motosiklete bakış açım şöyle: motor üzerinde hergün korkmayı başarırsan motorcu olursun. korkmayı unuttuğun an ölürsün. motordan korkan iyi motor kullanır bence. (gerçi ben hem korkağım hem kötü kullanıyorum o ayrı
yaz - kış tüm aktivitelere katılmayı çok isterim. haber edin ha! tekrar merhaba...
Çoğu kişi gibi motor aşkım; alayım bir scooter bakkala felan giderim ile başlayıp, işe de gideyim bari, her yere gideyim bari, kışın da kullanılır ki gibi aşamalardan sonra delilik sınırına ulaştı. motosiklete bakış açım şöyle: motor üzerinde hergün korkmayı başarırsan motorcu olursun. korkmayı unuttuğun an ölürsün. motordan korkan iyi motor kullanır bence. (gerçi ben hem korkağım hem kötü kullanıyorum o ayrı
yaz - kış tüm aktivitelere katılmayı çok isterim. haber edin ha! tekrar merhaba...