- Motosikleti
- cbf 150
romalıalr airpods pro düşmüyor 2 farklı zengin kaskıyla denedim arai ve schubert ama sefabet gibi bir kaskda denemdim 
Derdim sadece müzik evet , ama cardo intercom bütcemi aşıyor, kn master deneyebilirimŞehir içi değilde uzun yoldaysam mutlaka müzik veya podcast dinlerim. Farklı kulaklıklar denedim en memnun kaldığım jabra elite 25 ti ama bir müddet sonra hepsi kulakta baskı oluşturuyordu.
Sonra cardo istercom aldım rahat ettim.
Efsane ses sistemi var 45 mm jbl kulaklıkla geliyor ve kaskdaki kulaklik boşluklarına oturduğu için rahatsız etmiyor. Eq ayarlari olsun diye koyulmamis gercekten is yapiyor, İstersen hızına göre ses seviyesi değişiyor vs
Hem çağrı cevaplama kolaylığı ve karşıya giden ses kalitesi çok iyi. Karşıya temiz bir ses gidiyor, rüzgar ve motor sesi gitmiyor.
Benim tek amacim muzikti tabi. Eger müzik senin için önemliyse intercom al kulaklıkla olmuyor.
Bu arada bir tavsiye de vereyim, farklı müzik uygulamalarını kullandım en tatmin edici sesi Deezer da aldım.
Teşekkür ederim deneyeceğimHocam KN Master 6100 interkom kullanıyorum anlatmam yaşanır seni alıp bambaşka bir evrene götürüyor bildiğin interkomsuz motor kullanamıyorum sürekli şarkım çalacak şehir içinde olabildigince sesi kısıyorum trafik çoksa kapatıyorum otobanda falan fulleyip takılıyorum paraya koyup 6100 olmasada KN Master serilerine Kaan elektronikten bakın bence