Ya arkadaş,büyük hacimli motor kullanan adam engin tecrübeli olacak diye bir kaide mi var ? şu düşünceden bi kurtulun ya .
kardeş öncelikle merhabalar,
benim küçük cc de 60 bin km oldu. güvenli sürüş eğitimi de aldım, 150 cc aldım sattım sürekli, biraz maddiyata bağlı mevzularda oldu malumunuz.
ama ben hala 100 hp gücündeki motosikletlere sıcak bakmam. motosiklette 100 hp güc çok aşırı bir güç. yani şuan 250 260 yapabilen bir motosiklet,
neredeyse kendi motosikletimin 2 kat daha hızlısı demek. ivmelenme filan kast etmiyorum. kendi motosikletim en fazla yırtsa kendini 145 yapar.
ben bu hızlara bile sıcak bakmıyorum. nedeni türkiyenin yolları magandaları malum.
Reşat abimizin başına gelenleride forumda herkes biliyor.
Artı Pistolero_10 kardeşim gibi severim. sana anlatmak istediği şeyi bilerek yanlış algılıyorsun.
...
büyük hacimli motosikleti kullanmak için (100 hp ve üzeri)tecrübe ister.
Motosiklet eğitiminde hocalar bi kısaltma kullanırlar,
Güven Özveri Tecrübe ister derler. Büyük harfleri birleştirdiğinde ne cıkıyor malum.
çok arkadaşımızı kaybettik, bu büyük cc ye zamansız geçenlerden dolayıda oldu.
adamlar direkt 250cc ile başladılar, 10 bin km yaptılar yapmadılar. gidip 600 cc ss sınıfına geçtiler. tapa gaz aynen devam ettiler.
sonra ya sakat kaldılar motosikleti bıraktılar. yada malesef vefat ettiler.
mevzu burda cok farklı yerlere geliyor. hyo geçer, kawasaki tokatlar olayı değil.
makaraya vurup olayı yumuşatalım dedik, anlaşılmadı. umarım bu şekilde anlaşılmıştır.
İyi Geceler, Saygılar..