Sadece bariyer değil herşeyimiz hatalı...

Yol yapmayı bilmediklerinin en büyük kanıtı daha şurda yapılma süresi belli olan metrobüs yolunun ki bu yol daha özen isteyen bir yol ve üzerinde gidecek araçların belli olduğu farklı bişeye maruz kalmayacağı kesin olan bir yol onun bile şimdiden bozulmasıdır. Metrobüs yolunda bile çukurlar oluşmaya başladı. Bunun daha açık şekli varmı. Heryerde de metrelerce afişleri var şukadar sürede yaptık bukadar sürede bitirdik. Durakların çoğu yarım yamalak. Duraklar için yapılan köprüler yarım. Çoğu yan tarafları gerektiği gibi kapatılmadan hizmete açıldı. Sonuç: Metrobüsü yaptık.. iyi güzel yaptında metrobüsün o yolda gitmesinden başka herşey ofsayt. Dediğiniz gibi neremiz doğruki bariyerlerimiz de doğru olsun.

boy

@Maverick35
Çok absürd bir fikir ama, uygulanabilir.Ne olur imkanı olanlar memleketine geri dönse, hem istanbul rahatlar hem de İstanbul'un derdini çekenler.
Peki ya memleketi İstanbul olanlar ne yapacak? :p Ben yedi sülale İstanbul'luyum. Benim gibi olan insanların sayısı yüzbinler seviyesinde. Herkesin memleketine dönmesi en çok bana yarar doğrusu. Bu benim de geçmişte düşündüğüm bir olaydı ama uygulaması imkansıza yakın. Nüfus yüzünden İstanbul'un yüzlerce sorunu var, nüfusu buradan uzaklaştırmak için devletin diğer şehirlere yatırım yapması ve iş imkanlarını arttırması gerekiyor. İnsanlar buraya geçim sıkıntısı yüzünden geliyor. Yoksa adam güzelim memleketini bırakıp neden İstanbul'a gelsin..

Sadece istanbul değil ankarada benzer durumda. Daha bugün benzer bir durum yaşadım. Önce asvalt çökmüş, üstü kapatılmış ve tepe olmuş. Buraya kadar olan kısmı hadi anladım. ama asıl komedi bu tepeden sonra başlıyor. Tepenin arkadasında 10 cm derinliğinde 50cm boyunda bir çukur. Öyle güzel saklamışlarki yeterince yaklaşmadan göremiyorsunuz.

Sola kıvırsanız araba, sağa kıvırsanız kaldırım. Hangisini seçerseniz seçin bakalım. Yanlış anlaşılmasın bu yol ara sokak vs değil. Aynı istanbuldaki gibi ankaranın güzide yollarından biri.

Aile planlaması denilen şey sanırım morotcuları harcayarak yapılıyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar