SADAĞI KANYONU gezisi, apaçiler ile yarış,Apaçilerin kazası.

Merhaba arkadaşlar Sizinle sadağı kanyonu gezisi ve başımıza gelemleri paylaşmak istiyorum.

Öncelikle arkadaş işe eskişehiri kaar kılmıştık fakat arkadaşın motor önceki gün conta yakınca uzun yol hayalimiz yalan oldu.bizde sadağı kanyonu diye birşey bulduk indternetten ve oraya gitme kararı aldık.

G3Nb32

Yolda koyulduk ve müthiş virajlı yollar vardı.Sorunsuz şekilde oraya vardık.

znLQnY.jpg

Y4p3bl.jpg

885m1Q.jpg

dere gibi birşey ve açık kaplıcalar mevcut

NkNYE5.jpg

VEN2Pn.jpg

Geri dönerken bir kaplıcaya uğrayıp duş alıp çıktık.Yol üzerinde 2 kuba cgli apaçi kapışıyordu.Beni görünce gaza geldiler bende geçeyimmi la şunları dedim artçıma o da geç dedi ve kaymak gibi geçtik yanlarından.Bu iyice kızıp motorun üzerine yattı.İlerde trafik sıkışacağını ön görüp yavaşladım ve dediğim gibi oldu.gaza gelen apaçi yavaşlamayınca birden önünde kamyon çıktığını görünce motorun üzerinde yatarken duramayıp kaydı ve kamyonun altına girdi.Orada hayatımın 3 saniyesini şok içinde geçirdim.Bir insanın hayatı bu kadar ucuz olabilir miydi.Kapışan arkadaşı durmadı bile o gazla gitmeye devam ediyordu.Daha sonrasında polis geldi olay anlatıldı.Sıkıtısız eve döndük. siz siz olun ekipmansız asla binmeyin Hatta yaklaşmayın bile bu apaçilerin yanına.Gaza gelip ölüyorlar.Dikkatli olalım.

Ben olsam polisi falan beklemezdim kaçan apaçinin yerine sizi yazabilirlerdi kaza tutanağına.

Sadagi kanyonuna zaman buldukca giderim. Genelde bu yamyamlar karincali yolundaki duzlukte cikiyor ortaya son gittigimde esimle ilerlerken ayni sekilde yanimda biti verdi uzaklasayimdiye virajda yatip hizlaninca karsi bu kamil şeritten gelenin altina giriyordu az daha. Cg ler cup lar modifiyeli Şahin gibi turediler heryerden. Kendisinide etrafindakileride tehlikeye atmaktan başka birseyleri yok. Sizede cok geçmiş olsun

Motosikleti
Henüz yok.
bu durumda suç sizde de var, onlarla kapışmakla onları gaza getirerek bu olayın içindesiniz, kaza yapan sizde olabilirdiniz ne gaza gelin nede başkasını gaza getirin normal seyrinize devam edin.

Bu tip apaçi takımıyla trafikte benzer şekilde karşılaştığımda ilk yaptığım hız kesmek olur. Arkadaşın beni rahatça geçip egosunu tatmin etmesine müsaade ederim. Ne kendimizi ne de karşı tarafı tehlikeye atmamak gerekir diye düşünüyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Foto yok mu kazanın merak ettim
bi iki tane gaza gelip patlayan cub gördüysen, tümünü görmüş sayılıyorsun.

Merak duyulacak birşey yok, eminim çarpmadan evvel son 20 metre motoru ayakları ile durdurmaya çalışmıştır.

F54

insan gibi binmiyorsa bize birşey demek düşmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar