Saçmalığın daniskası

Arkadaşlar selamlar

Ben bir firmadan sitesinden görerek mct ye uygun diye koruma demiri ve siperlik aldım.

siperlik bu

koruma demiride bu

aldığım firmanın sitesinde, direk 250 mct ye uygun hatta direk 250 mct ön koruma demiri vs diye aldım.Parçaları peşin para ödeyerek ve kargolarını karşılayarak istanbuldan getirttim.

Bu iki parça takılamıyor motosiklete bariz başında durdum yok olmuyor.Koruma demirini takıyor marş sistemine yapışıyor.Siperliği takmak istedi yanında verilen bağlantı aparatları uyum sağlamıyor.

Ben mondialin yedek parça satıcısından bu gibi bir kaç şeyi aldım ama olmuyor.Toplamda 250 tl lik ıvır zıvır aldım .Paramla rezil oldum.Bu aldığım mct koruma demirinin üstünde bariz mct ön siperlik yazan bandrollvar ama olmuyor bunu takan ve üssteki siperliği takabilen birisi varmı çok merak ediyorum.google da bazı resimlerde koruma demirini ve siperliği takan arkadaşlar nasıl taktı aydınlatabilirse mutlu olurum.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
üzerinde bir kaç oynama veya ek parçalar kullanarak takılabilirsiniz siperliği..

ama koruma demiri olmuyorsa olmaz.. ama ben pek anlamadım takılıyor ama marş motorunamı temas ediyor?

oluyor. biraz tecrübe lazım.
koruma demirini takmak için kornanın oluğu kısmı sokmen gerek. aşağıda motor vidasını sokeceksin. onları sokunce çok rahat oluyor. ben kendim monte ettim.
ön cam için sana resim atıyorum. örnek resmi gorunce daha net anlıyorsun. ben oyle yaptım. montajı yaptıktan sonra vidaları sürekli kontrol etmen gerek. zaman içinde düşüyor. sonra tekrar vida arıyorsun.

---------- Post added at 06:58 ---------- Previous post was at 06:52 ----------

img03181.jpg

img03171.jpg

img03152.jpg

img03131q.jpg

img03161o.jpg

img03101l.jpg

img02871tiz.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar