Saçmalayasım var sevgili günlük...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar sevgili günlük!
-Nasılsın? özledim seni.. Gel seninle bi çay içelim. Sen bize gel, ben sana geleyim.
*Niye ki?
-Yanlış anlama sevgili günlük! Dünya ahiret günlüğümsün!

*Ülen günlük karacigerimdeki rahatsızlıgı benden çok annem kafaya, bütün gün tv kanallarında doktorların önerilerini dinliyo, elinde kagıt kalem bi doktor çıkıpta bişey dese hemen not aliyo, sonra bana uyguluyo, vay efendim bilmem ne otunu bilmem kaç dakika suda kaynatın için vs vs gibisinden..
Herşeyi not alıyo, ilgim olmayan şeyleri bile bana uyguluyo, 15 gün adını bile bilmedigim bi otu su ile kaynatıp içtim, içesim yok, ama anne zoruyla içiyorum sevgili günlük, her tarafımda egzama çıktı, doktora gittim karacigerine bindirme yapmışsın, saçma sapan otları içme diyo, yukarı tükürsen bıyık aşşagı tükürsen sakal..
Hafta sonları mahalledeki hayvanları besliyo bide, yemek artıklarını kedi köpek ne bulursa yediriyo, Balkonda güvercin, martı, kumru, karga ne bulursa besliyo, balkonun her tarafında kuş b.ku var, onlara yem verirken konuşuyo bide, yapma böyle anne komşular görse deli dicek sana.. Hayır hayvanları sevmek lazim, onları beslemek lazım, ama onlarla konuşmamak lazım aynı zamanda! Haksızmıyım günlük!

Bu arada ebeveynlerden konu açılmışken dokunmadan edemeyeceğim.
Malum 3 aylara girdik sevgili günlük.
Şunun şurasında ramazan bayramına ne kaldı ki? Bazı anne babalar var, çocuklarını bayramlarda büyük adam gibi giydiriyorlar, O anne babalara hiç anlam veremiyorum, çocuk çocuk gibi giydirilir yahu, 8-9 yaşındaki çocuga kravat takılırmı hiç? çocuk nasıl davranacagını bilmez.

*Bayram demişken geçen bayram hiç birşey yapmama rekorunu kırmıştım sevgili günlük. O sabah bi kere tuvalete gittim onun dışında aklına ne geliyorsa yapmadım. İnternete girmedim, tv izlemedim, kitap okumadım, paso uyumadım, bi şeyler yazmadım, yürüyüş yapmadım, kahvaltıdan sonra yemek bile yemedim. Acıktım ama yemek yemek istemedim, çok garipti.
Sadece camdan dışarı baktım. Her yer yaprak doluydu. Yağmurdan sonra sonbaharda böyle oluyor. Pek de güzel oluyor ama kaç saatimi yedi o yapraklar bir ben bilirim, bir de o bayram günü. Baka baka bir günüm daha gözümün önünden yaprak gibi kaydı düştü. Oturmaktan sırtım ağrıdı, k*çım uyuştu. Ne pis bi insanmışım ben, onu bi kez daha anladım.

*Feysbuk'ta ''Mutlaka İzle, Çok komik, Aradaki 7 farkı bul, vs vs'' başlıklı videoları kesinlikle izlemiyorum, cinslik degilmi izlemiyorum, çünkü biliyorum o video'nun altında mutlaka bi adilik var sevgili günlük.. Tam odaklanıyorsun enteresan bişey çıkıcak diye bekliyorsun aaa bir bakıyorsun videoda ışıklar kararmış, korkunç ürkünç bi yaratık sana ''BÖÖÖ'' yapiyor. Allah göstermesin o an pc karşısında kalp hastası bi insan olsa insanın yüregine iner. Bunumu istiyorsun yani, Ben bu tür videolar yayınlayan arkadaşlarımın içinde insan sevgisi olduguna inanmıyorum, pis benciller, inşallah allah belanızı verir.

*Bugün aras kargo'ya gittim sevgili günlük, bi arkadaşıma reşo yakıtı gönderdim gerçi bora abiyede göndereceğim ama biraz daha birikmesini bekliyorum, gelirkende bi klavye alayım dedim, çünkü pc'nin klavyesi baya eskimişti, birde benim bi huyum vardır bir şeyin b.ku çıkmadan asla o şeyi değiştirmem, misal ben klavyemi değiştiriceksem o klavyenin bütün tuşlarının bozulmuş olması lazım, 3-5 tane tuş bozulmuşsa değiştirmiyorum, kıyamıyorum klavyeme, baya bi tuş bozulunca klavyemin değişme zamanı geldi dedim kendi kendime. Klavyenin içi yine çöp toplamış, eski ciklet çıkar mı klavyeden? Onu bırak, eski tırnak çıktı. Hem de kesilmemiş. O nasıl oluyor hiç sorma, anlamazsın. Zaten herşeyi anlamak zorunda değilsin sevgili günlük.

Seni seviyorum sevgili günlük...

Sinan AKSU

Motosikleti
750x
vay alüminyum :cherry: sansür yakışmadı azizim.

Dur fatih abi :queen:
3 Gün dahamı kodese attırıcan beni :queen:
Önce bi yazıyorum.. Sonra diyorum ki birde MT'de paylaşayım.
Sonra tessettorun'un girdiği yerleri siliyorum :cherry:

Dur fatih abi :queen:
3 Gün dahamı kodese attırıcan beni :queen:
Önce bi yazıyorum.. Sonra diyorum ki birde MT'de paylaşayım.
Sonra tessettorun'un girdiği yerleri siliyorum :cherry:

genetik onda galiba

hacı hani tatile gidiyodun ne sürtüyon buralarda..:mrgreen:

sinan adaşım on numara şu sevgili günlük var ya hiç aklıma gelmemişti bu güne kadar :cat:

Motosikleti
750x
saçmala kardeşim alan serbest ama saçmalayasım var diyosun da neden saçmalamıyorsun Sinan?? ha tabi senin binadaki sığır sürüsü daha saçmalamayı bırakmadı ki sıra sana gelsin değilmi??:p
bahsettiğin şeyleri arada hepimiz yaşıyoruz (demekki hepimiz Sinanız herhalde:cherry:)ama şu reşo yakıtını pazardan , bimilyoncudan alıyoruz ya işte onlar saçmalıyorlar...reşosu var yakıtı yok!!!

genetik onda galiba

hacı hani tatile gidiyodun ne sürtüyon buralarda..:mrgreen:

girme araya bre cahil, 2 edebi sohbet çeviriyoz şurda, bildin mi edebi? (kinaye+hüsn'i tahlil)

giremedik tatile, volelik iş var bi tane, onla uğraşıyoz.

sinan kusura bakma, bunun yüzünden böyle kişisel iletilerle kirlettik biraz :pale:

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
saçmala kardeşim alan serbest ama saçmalayasım var diyosun da neden saçmalamıyorsun Sinan?? ha tabi senin binadaki sığır sürüsü daha saçmalamayı bırakmadı ki sıra sana gelsin değilmi??:p
bahsettiğin şeyleri arada hepimiz yaşıyoruz (demekki hepimiz Sinanız herhalde:cherry:)ama şu reşo yakıtını pazardan , bimilyoncudan alıyoruz ya işte onlar saçmalıyorlar...reşosu var yakıtı yok!!!

Samet abi reşo yakıtı kullaniyormusun sen.
Yahu göndereyim ben sana.
Ne diye para veriyorsun?
Kardeşin var burada..
İhtiyacin oldugu zaman PM'den bi mesaj çak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 ----------

sinan adaşım on numara şu sevgili günlük var ya hiç aklıma gelmemişti bu güne kadar :cat:

Seni seviyorum sinan abi.
Hemde mecnunu mozart edecek kadar :rendeer:

önümüzdeki (temmuz sonu) cuma Allah izin verirse izine çıkacağım..ve tabi biraz lazım olacak dağda denizde köyde.biraz yol yapmayı planlıyorum benim çekirdek ailemle.....gerçi kış geliyor ama ancak sıra bana geldi:p

Motosikleti
750x
önümüzdeki (temmuz sonu) cuma Allah izin verirse izine çıkacağım..ve tabi biraz lazım olacak dağda denizde köyde.biraz yol yapmayı planlıyorum benim çekirdek ailemle.....gerçi kış geliyor ama ancak sıra bana geldi:p

PM'den adresi şey ettir bana samet abi.

İsim soyisim.
Açık adres.
Telefon numarasi.

Aras kargo ile gönderiyorum
Kargo ücreti sana ait hea :queen:

Mersin İl Temsilcisi
ben sormuş olayım bari :

reşo yakıtı ne olaki mirim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar