Saçma Yasalar :P

Merhaba Arkadaslar 17 Yasındayim Ehliyetim Var Motor Alıcam Ruhsetı Ve Plakası Üstüme Alabiliyomuyum Yoksa Baska Seyler Gibi Veli İle gidip Velinin Üstünemi Alınır.

Eğer Velinin Üstüne Alınıyosa Çok Saçma Çünkü 17 Yasinda Ehliyet Alıyosun Ama Ruhsat Ve Plaka Vermiyorsun Saçma Değilmi ?

Ruhsat Ve Plaka Velimin Üstüne Olursa Ceza Yersek İkimiz Birden Yicez Asıl Sorunda Burda Aslında :)

Ben Bu Şekilde Biliyorum Eğer Bilginiz Varsa Bilgilendirirmisiniz. Alabiliyormuyum Alabiliyosam Nasıl Alabiliyorum Ne Yapmam Gerek vs. vs.

Teşekkürler Şimdiden

Alabiliyosun kardesim :) veli ne yaa ilkokulda kaldi o :p

Bu arada ehliyet al ceza yersem falan demissin 3.8 odemektense 1.6 odemeyi goze almissin o da odenmiyor haberin olsun onun yerine al ehliyetini utune iki egitim cakarsin on numara olur :)

Alabiliyosun kardesim :) veli ne yaa ilkokulda kaldi o :p

Bu arada ehliyet al ceza yersem falan demissin 3.8 odemektense 1.6 odemeyi goze almissin o da odenmiyor haberin olsun onun yerine al ehliyetini utune iki egitim cakarsin on numara olur :)

Ehliyeti varmis zaten :) alabiliyomuşsun ustune bende yeni ogrendim ama sigorta kasko yuksek cikar haberin olsun (sigorta zorunlu) ama unutmaki sigortanin oldugu zaman zarfinda motorunu sattiginda sigorta yaptirdigin yere satis belgesiyle sigorta kagidini verince paranin bir kismini geri aliyosun

e-devletten baktıgımda bu sigorta plaka kısmına felan 18 yaş üstü diyor buralara girmeden plaka nasıl alıcaz ?

Ruhsat plaka olayını bilmem de, ceza yersen niye ruhsat sahibine ayrı sürücüye ayrı ceza gelsin ki? :silent:
Cezayi ya sürücü yer ya da plaka.. diye biliyorum ben :cherry:

aklın varsa motoru vs babanın olmadı dedenin üstüne al. kazık hesap çıkıyor yoksa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar