Saçlarım gidiyor ve canim yaniyor yasayan var mi ?

Egzama ilaçları çoğu zaman belli bir süre işe yaratıp sonra hiç bir işe yaramıyorlar. Ketoral'ı ilk kullandığımda 1 hafta çok iyi geldi sonra hiç bir işe yaramadı. Kullandığım çoğu ilaç da aynı şekilde.

Kişiden kişeye değişkenlik gösterebilir şampuanı kullanırken farklı bir ilaç kullanıyormuydunız peki bazen bir başka ilaç diğerinin etkisini yok edebiliyor bende işe yaradı hatta kopüğünüde vucudumun omuz bölgesindeki sivilcelerede sürdüm onlardada iyileşme meydana geldi enazından bende işe yaradı 3 ay kadar oluyor 1 aydır kullanmıyorum Ne kepek var nede başka birşey

Doktora , sporcu oldugumu ve spora ne zaman ara verip beslenme duzenimi bozsam,bununla beraberde stres yapsam kafamda sivilce ciktigini soyledim.spora devam et stres yapma dedi veee Tetradox u patlattı.Sanirim kullanmayacagim ben bu hapi, dudak kurutuyor uzun sure kullaniliyor guneste yan etkileri var ve ben izmirdeyim.verdigi losyon ve konazol antibiyotikli sampuani aldim,sanki kafaya sivilceleri takmayinca gidiyor gibi hissetmeye basladim

Kişiden kişeye değişkenlik gösterebilir şampuanı kullanırken farklı bir ilaç kullanıyormuydunız peki bazen bir başka ilaç diğerinin etkisini yok edebiliyor bende işe yaradı hatta kopüğünüde vucudumun omuz bölgesindeki sivilcelerede sürdüm onlardada iyileşme meydana geldi enazından bende işe yaradı 3 ay kadar oluyor 1 aydır kullanmıyorum Ne kepek var nede başka birşey

Yok hocam tek onu kullandım. Baya araştırdım bu mereti düzeltmek için bitki suyudur, karga tassağıdır hepsi bir yere kadar işe yarıyor.

20 li yaşlarda saçlar dökülüp gittiği için hiç saç sorunu yaşamadım.😁😁 Nedense hiç dert de etmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar