Sachs Madass 125

madass i o zamanlar scooterleri (aaah bilgisizlik iste) beyenmedigimden sehir icinde kulanirim diye almistim, nürnberg deki firmalarindan. yaklasik 1800€ idi 5o cc lik olani... kalite harika ama 50 cc ye 4 vites koyunca ve her 20 metrede sen vitesi atmak zorunda kalinca keyifi kalmiyor olayin. satip scooter aldim ve rahatladim :)

Mondial beni yanılttı. sonunda cevap geldi. Mayıs Haziran gibi gelecekmiş motorlar.

Sayın xxxx bey fuardaki modeller mayıs veya haziran ayında türkiyeye gelecektir.satış fiyatları en kısa zamanda yazılı basın ve internet sitemizde deklare edilecektir.ilginiz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Fuarda daha fazla bilgi edinebilen oldu mu acaba? Fiyat, ne zaman gelecek?

Milliyet'teki fuar fotoğralarından:

21.jpg

Bunun yakıt deposu ufak gibi yahu :) Bu paraya değermi acep :silent:

Deposu 5.5 litre. zaten uzun mesafe motoru değil.

Delieşek iyide ben asıl 400cc maxiscooter'la ilgilendim ama Mondial'in bu işi bitirip Sachs'ları Türkiye'ye getirebileceğini zannetmiyorum.Çinlilerin maliyet-kar oranından vazgeçip kaliteye yönelmek zor gelebilir.

Bütün markaların eninde sonunda kaliteye yönelmesi lazım. Kalitesizler yavaş yavaş piyasadan kayboluyor. Gerçi kaliteli bi markayı Türkiyeye getirip piyasada tutulmasını sağlarlarsa Kanuni ellerinden kapabilir :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mz in kopyası mı? ondan mı hoşuma gitti acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar