Saç Dökülmesi

Merhaba arkadaşlar 15 yaşında kardeşim var sorunumuz ise şu =
Kardeşim banyo ederken saçlarını geri doğru kaldırdığında 3-4 tel saç dökülüyormuş bunu 4-5 defa yapınca ondan sonra en fazla 1 tane dökülüyormuş bunun nedeni nedir sizce ??

Not:Saçlar kuru iken geri doğru kaldırdığında en fazla 1 tane arada sırada dökülüyormuş.

Önemli bi sorun deyilki bu ...Giydigin elbiselerden cıkan 1-2 iplik gibi düşünün ...

Fakat kullandıgı Sampuan,Sabun ne ise onu kaliteli bi marka ile degiştirsin Blendax almasını tavsiye ederim..

Benim kendi kullandıgım 1 Litrelik sampuanı ben 35 Tl ye aldım özel olarak..ne sac dökülmem var nede kasıntı.

Clear Men hızlı stil kullanıyor şuan :) ondan önce Head Shoulders kullanıyordu.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Sağlıklı bir insanda günde yüze yakın (belkide daha fazla) saç dökülmesi normaldir diye biliyorum. Çünkü yerine yenileri çıkıyor.

Ergenlik döneminde oldukça normal, hatta az bile dökülüyor.Birde ben bu şampuanların markasını değiştirme taraftarı değilim.1liralık bile kullansa hep onu kullansın değiştirmesin ve mümkün olduğunca az döksün..Tabi yinede ne yaparsan yap soyla alakalı bi durum

dostum ben 40 ysındayım her gun cok sac dokuluyo ama saclar bıtmedı banyoda kafayı ıyı durulasın sabun kafada kalmasın şampuanın nasıl uretıldıgını bılsenız yanından gecmessınız.

Sülalede kel olan yok.
Zaten kardeşimin saçları sık çok öyle döküldüğünü görünce telaşlandı biraz ama normal bir şey galiba :) Kuru iken dökülme yok yaş iken onlarda saçlara yapışanlar falan galiba.)

Günlük 50 100 tel dökülmesi normal, üzeri dökülme sayılıyormuş;

http://sacrehberi.blogcu.com/gunde-50-ila-100-adet-sac-dokulmesi-normal/2852391

Beslenmeylede alakalı ama vücudumuzun her yeri ve hücrelerde ölüp yerine tekrar yenileri geliyor.

Uzun saçı olup banyo yapınca veya normalde saçı dökülmeyen kimse görmedim veya duymadım, yani uzun saçtada dökülme oluyor...

3-4 tel dökülüyorsa kerdeşte alsın duvara tablo yapsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar