Saç Dökülmesi ve Protez Saç hakkında

iyi akşamlar herkeze çoğu erkekte olduğu gibi bendede saç dökülmesi var 3 sene boyunca döküldü ve fazla bişiy kalmadı:) saç ektirmeyi hiç düşünmüyorum insanın kafasını delik deşik ediyorlar bunu yerine bi arkadaşım protez saç yaptırsana herkez yaptırıyo çok orjinal oluyo dedi 1 haftadır araştırıyorum ama hiç bi protez saç yaptırıp yorum yazana rast gelmedim arkadaşlar aranızda veya çevrenizde protez saç yaptırıp memnun kalan varmıı varsa yaptırıken nasıl bir yol izlemem gerek...
3 senedir abidik kubidik ilaçlara para verdim hiç bi gelişme olmadı saç olmayınca ne üstüne giydiğin yakışıyo ne aynaya bakasın geliyo kötü bi durum oluyo şimdiden teşekkürler

Selam benim bir arkadaşım kullanıyor bence mükemmel de oluyor. Herifi gördüğümde çok şaşırmıştım.Benim de saç ektirme gibi düşüncem var neden protez değil dersen kendi saçım olsun , uzasın, büyüsün istiyorum ayrıca protezin belli dönemlerde bakıma ihtiyacı var!

bırak doğal kal takma kafana..vur usturaya kafanada şekil bi dövme yap..kafasında saç olanlardan daha karizma olursun bitti gitti..

Bosver benim kafada yavas yavas aclimya basladi bosver fazla kafaya takma,topragin altina gidince fark etmiyor, kendinle baris ol gerisi hikaye

Kel olup karizmatik duranlarla, kel olup sümsük duranlar arasındaki tek fark kendine güvenleri.

iyi akşamlar herkeze çoğu erkekte olduğu gibi bendede saç dökülmesi var 3 sene boyunca döküldü ve fazla bişiy kalmadı:) saç ektirmeyi hiç düşünmüyorum insanın kafasını delik deşik ediyorlar bunu yerine bi arkadaşım protez saç yaptırsana herkez yaptırıyo çok orjinal oluyo dedi 1 haftadır araştırıyorum ama hiç bi protez saç yaptırıp yorum yazana rast gelmedim arkadaşlar aranızda veya çevrenizde protez saç yaptırıp memnun kalan varmıı varsa yaptırıken nasıl bir yol izlemem gerek...
3 senedir abidik kubidik ilaçlara para verdim hiç bi gelişme olmadı saç olmayınca ne üstüne giydiğin yakışıyo ne aynaya bakasın geliyo kötü bi durum oluyo şimdiden teşekkürler

Ektirmeyi tekrar düşün, doğru dürüst bi cerrahi işlemle kendin bile inanamazsın :)

( Beğenmediklerin estetisyen tadında bu işi sırf para için yapan kurumlar! )

Önerim "Transmed"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar