Saç dökülmesi ve kask

bence saç dökülmesiyle alkası yok şimdi benim saçım gür ve sık istediğim kadar başımda kask dursun dökülme yapmaz ama senin saçın dökülmeye müsaitse kask ne yapsın yani saç dökülmesi kasktı başka birşeydi bunlara kafaya takma bazı insanların saçları erken dökülür bunun adı kask veya başka birşey olamaz hangi doktora gidersen git isterse başına kaskta takma ne yaparsan yap yine dökülecek dökülcek saçı kafanda zorla tutamazsın bilmem anlatabildimmi sen bunlara kafayı takma HERKEZİN TEKERİNE TAŞ DEĞMESİN.

- Doktorların çözüm bulamadıkları her b.k ırsi,stressten ve üzüntüden zaten. Daha iyi bi açıklamaları yok.
- Yaklasık bir buçuk ay önce Dr'a gittim, sakalımda saç kıran oluştu, Dr baktı, ve sorduğu şey Sıkıntı mı yaptın? Stresslimisin?
- Sonuç, 1-2 krem verdi, ne bir halt oldu ne değişen bişi. Hala sakalım yok.
- Saçmalık..

Karaköy e gidiyor Karaköy Eczanesinde Ecz. Erdal Şahin i buluyor oğlunuzun arkadaşıyım diyorsun sorununu çözüyor. Stresle de ciddi ilişkisi vardır saç/sakal kıranın bu arada.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben net soyluyorum, dokuluyorsa ve rahatsız oluyorsanız.. Ektirin! 5 gun çilesini cekiyorsun ama çok uzun sure bildigin saçın var kullanıyosun...

P.S:evet ayıp oldu farkettim o yüzden öneriyle geldim :)

Kıskandık yani:salut: eskiden benimde saçlar beldeydi şimdi mevcut ile idare ediyoruz işte :)
Öneri için teşekkürler,:cat:

Ektirin diyon da saç ektirip kask takabilen oldumu? Ektiren motosikletsiz arkadaslar var ilk 6 ay çok dikkat etmen lazim falan muhabbetleri yapiyorlar. Sac ektirecegiz diye kask mi takmayacagiz o zaman da ne olacak???

F54

7 yıldır kASK takarım kel kalmadım
hem kalsam ne olur ben öyle de sexiyim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Minoxidil de döngü olayı var. Mesela 6 ay kul:queen:landınız diyelim bir süre sonra işe yaramamaya başlıyor ve ara vermeniz gerekiyor ve o aradada şok dökülme denen olay oluyor, birden eski haline dönüyor saç o süre geçtikten sonrada tekrar minoxidil başlıtorsunuz vesaire... Hiç uğraşmayın bence. Bende 17 yaşındayım bende bile şakaklar geriledi hafiften.Kask takmayada başlayınca 20 de kel kalırız heralde...Kalırsak da minoxidil ile her ay uğraşacagıma bir kere ektirirm mezara kadar durur

Yerli Jony Sins olarak sigaramı yaktım gülerek okumaya devam edicem bu konuyu :D

kel iseniz eğitim verebilirsiniz ticari düşünün oaklee gözlük lazım sadece

bende sorun yok kıskanın #ibrahimerkal:bounce:

Kıskandık yani:salut: eskiden benimde saçlar beldeydi şimdi mevcut ile idare ediyoruz işte :)
Öneri için teşekkürler,:cat:

Ole cok uzundan kellik olduysa biraz can sıkabilir...

Ektirin diyon da saç ektirip kask takabilen oldumu? Ektiren motosikletsiz arkadaslar var ilk 6 ay çok dikkat etmen lazim falan muhabbetleri yapiyorlar. Sac ektirecegiz diye kask mi takmayacagiz o zaman da ne olacak???

Amcam, kışın motora binme durumumuz azalior 1 2 ay idare etcen azcik, cok souklarda saatlerce kask takacagin bir tura gitmezsin zaten, ektirince dokulmuor birde hani tekrar kel kalma durumun yok bi kere yaptirinca cok uzun sure sacli olacaksin bi sure dayanmakta fayda var..
He yoksa kelligin yakistigi kisilerde var takmiorum ben abi kel olim cekemem diyene o baska :)

DKN

keşke benimde saçım dökülse bende kel kalsam ::shifty2:

Herkesin saçı dökülür. Kelliğe yol açacak oranda dökülmenin sebebi hormonlardır. Saç kökü gelişim evrelerini hormonların etkisi ile erken tamamlar ve kellik oluşur. Öyle jöleyle, bereyle, şapkayla, kaskla kellik olmaz. saçlar kırılabilir ama o da kelliğe yol açmaz.

bazı arkadaşlar bahsetmiş ama, bu sorundan muzdarip ve işin bilimsel tarafını da epey irdelemiş biri olarak şunları söyleyebilirim; dökülmeyecek saçı kaskla, kremle, jöleyle, fönle vs. dökemezsiniz. seyreltirsiniz, sağlıksız hale getirirsiniz, yıpratırsınız belki ama kafayı kelleştiremezsiniz.

aynı şekilde, aga(genetik dökülme) için konuşursak da dökülecek saçı sarımsakla, kremle, 3 numaraya vurmayla kurtaramazsınız. bu konuda fda onaylı güvenilir 2 adet 'ilaç' vardır, ikisini aynı anda kullanırsanız güzel sonuç elde edebilirsiniz. bunların dışında normal ve başarılı bir yolu yok bu işin.

Balaklava ile kask takilmasinin saç dokulmesini engelledigini bende okumustum mantiklida gelmisti.Ancak aldigim kaskin icinden cikan kullanma kilavuzunda buff balaklava takmadan kaski kullanin yaziyor.Aklım yandı sonra.

Kafandan kaskı çıkardığında kaskın içinde saçlar varsa dökülüyor zamanında benimde saçlarım acayip gürdü ama 3-4 seneden beri saçlar dökülmeye başladı kullanmadığım şampuan markası kalmadı ama halen dökülüyor gidip 150 tl değerinde şampuan aldım neymiş efendim saç dökülmesini engelleyip yeni saç çıkarıyormuş bir cacık olmadı üstüne üstlük daha çok döküldü şimdi kalıp sabuna döndüm önceki kadar dökülmüyor birde saçları hergün yıkamamak lazımmış çünkü saçın kendini dış etkenlerden korumak için saçların yağlanması gerekliymiş uzun lafın kısası ne kullanırsan kullan o saç dökülecekse dökülüyor

en güzeli ve sağlamı klasik hacı şakir saf sabunlar sakın şampuan kullanmayın illa bir tabaka bırakıyor vücutta saygılar

Dediğim gibi, yanlış sebep sonuç ilişkisi kuruyor olabilirsiniz. Belki saçınızın dökülmesi kasktan değil de yaşınızın ilerlemesindendir. 18 yaşına kadar saç dökülmemiş de 18 yaşında kask takmaya başlamış, ondan sonra dökülmeye başlamış. Ben üniversite çağında saç dökmeye başlayan bir sürü erkek gördüm ama lise sırasında bir tane kel adam görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar