Sabıka fotoğrafını beğenmedi Polise beni bu fotoğrafla arayın dedi

9206270.jpg

Sabıka kaydı fotoğrafını beğenmeyen azılı hırsız, cep telefonuyla çektiği bir fotoğrafını polise göndererek, ricada bulundu: Beni bu fotoğrafla arayın.

İngiltere’de hırsızlık suçundan aranan 23 yaşındaki Matthew Maynard, yerel gazetede çıkan sabıka kaydı fotoğrafını beğenmeyip, polis aracının önünde çekilmiş başka bir fotoğrafını emniyete gönderdi.

Polisin uzun süredir aradığı hırsız Maynard, “Beni bu halimle arayın, burada daha yakışıklı çıkmışım” diye bir mesaj da bıraktı.

Swansea kentinde 81 kişinin tutuklandığı bir operasyondan kaçmayı başaran Maynard’ın, fosforlu sarı pantolonla çekilmiş fotoğrafını, cep telefonundan gönderdiği belirlendi.

Öfkeli polislerden biri, “O aptalın teki. Böyle şeyler yaparak zeki olduğunu sanıyor. Ama yakında görüşeceğiz” diye tepki gösterdi.
9206255.jpg

ya çok kurnaz yada aptal cesareti var ....estetik şart olmuştur artık....

polisler iyice bileylenmiştir , yakalandığında buna pişman olacaktır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakışır diyorum ama bizde ne psikopatlar var.. bunlar ne ki..
adliye sarayının ikinci katından iki jandarma arasından pencereyi indirip atlayarak kaçan biriyle tanışmıştım bir seferinde..
hatta birinde radyo istediği şarkıyı çalmadı diye radyoyu basıp dj in suratında şişe parçalayan biri de vardı.
bak aklıma geliyor düşündükçe..
zincirle küçük mutfak tüfünü tavana asıp kafa atma çalışması yapan birini de tanımıştım..
birinde adımlarken polis çevirmesini görünce yanımızdakilerden biri çıkarıp satırı atmıştı bir köşeye..

allahım ne insanlar vardı bu dünyada..

hatta gondol hareket halindeyken bir inip bir binen bi manyakül insanla da tavla oynardım sürekli..

halbuki en güzeli alçakgönülü olabilmek, bela üzerine geldiğinde defedecek yürek ve zekaya sahip olmak derdi bir zamanlar birileri.. insanlar seni düşündüklerinde namuslarından mallarından huzurundan emin olabilmeliydi.

neyse.. belki 10 sene öncesinin küçük anı kırıntılarını anımsamaya gerek yok..

ya çok kurnaz yada aptal cesareti var ....estetik şart olmuştur artık....

polisler iyice bileylenmiştir , yakalandığında buna pişman olacaktır.

aksinee, tamamiyle piskopatlık..

tüm zamanların en büyük italyan mafyasıda böyleydi. Istersen manşetlerde adamı gücün yettiğince karala asla sinirlenmez idi ancak gazetede kendini beğenmediği bir fotoğrafını kesinlikle yayınlayamazdın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar