Şaban usta slm lar..vaktiniz olunca buraya resim eklermisiniz sizi merakla takip ediyoruz![]()
Dün akşam Şaban Usta ile tanışmak için Çerkezköye gittim. Sağolsun beni misafir etti. Bilgisayarındaki resimleri gösterdi. İnanın bu topik altında olan resimler Şaban Ustanın neler yapabileceğine ilişkin pek bir bilgi vermiyor sizlere. Kendi deyimi ile "gübre makinelerden" sanat eserleri yaratıyor. Şuan tamamen zevkine 6 silindir 120beygir bir buggy jip yapıyor. Bittiği zaman düz duvara tırmanacak dedi Şaban Usta![]()
http://img100.imageshack.us/img100/8666/dsc0021ko.jpg
buggy nin üstündeki CJ Motorumu acaba şaban usta
hayır arkadaşım 4*4 doç motoru 6 silindir 3500-37000 cc lik bir motor
ellerine emeğine sağlık şaban ustam , şu acizane kardeşininde senle aynı duygu ve düşünceler içerisinde olduğunu bilmeni isterim ,gölgenden , izinden adım adım , yavaş ve emin adımlarla geliyoruz
öyle bir şeyki bu hastalık zannederim ancak elini yağa , pasa bulaştıranlar , ter döküp emek harcayanlar bunu anlaratölyede çekilmiş olduğun boru bükme makinası ve orta yollu bir torna ve freze şu an hayalimdeki almak istediğim takımlar , bakıyorumda çay içme sırasından bana sıra gelmeyecek
ama karamürsel- kocaeline yolun düşerse her daim beklerim sevgili abim
senin gibi üreten , üretken , dğerlendiren insanların genelde fazlaca vakitleri olmazama haftanın yor yorgunluğundan şehir dışına çıkmak isterse nkaramürsel -kocaelinde açık bir kapın olduğunu bilmeni isterim , misafirimize her zaman ikram edecek acı bir kahvemiz vardır elhamdülillah
![]()
irfan kardeşim ilgi ve alakandan dolayı teşekkür ederim inşeallah istediğn teknik ekipmanlara en kısa zamanda kavuşursun biz bu işlere yıllarımızı vermişiz ben teknik donanıma çok önem veririm ne demişler takım çalışır el öğünür gelirsen misafirim olursun başımın üstünde yerin var gelemessende benim o tarafa bir gezi filan olussa yanına oğrayacam saygılar