Sabahcılar Buraya :)

Forumda Sabahcı mekanı yoktu bu eksiği gidereyim dedim :) sabahlayan kimler var bi görelim ???

Acaip canım sıkıldı, 101 de de şansım yaver gitmedi, sahibinden.com da hep aynı motorları görmekten bıktım :) hadi 4lüyü tamamlayamlımda bi okey yapalım :)

Valla hocam :D ben yatıyorum yarın denize gitmeyi planlıyoruzz hadi iyi geceler :mrgreen:

Sende yalan oldun Şenonar :)
Yokmu gözü kara sabahcı motorcular :)))

Yarın cirit yarışı ve off-road gösterisi var. Ben de yatıyorum. Başka zamana :p

Sitede ne kadar çoğalmış yeni yüzler... Gidin yatın birader işiniz gücünüz yokmu alla alla :p

öğrenciyim.yarın proje teslim gunum.bense gezdım tozdum vs.şimdi yanmaktayım.sabahlamak care olucaksa,bunu denemekte fayda var :D

ah bu senelik izin insan çalışmayınca uykusu bile gelmiyor :p bak motor resimlerine dur işin yoksa :p bir dahakine 1 hafta çıkıcagım senelik izine yoksa daha çok yoruluyorum dolaşmaktan :p

Deathan arkadaşım
allah mekanlarını cennet etsin ve ailelerine sabırlar versin, ne diyelim kardeş bu ülke var oldukca bu olaylar herzaman olacak kardeşlerimiz abilerimiz, kiminin evladı kiminin eşi can verecek şehit olacak, ve maalesef bu olaylar hiçbir zaman bitmeyecek

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:17 ----------

Arjantinli , arjantini severdim ama bu son tavırlarından sonra harbiden uyuz oldum arjantine

klavyeyi hor kullanırsan olacağı buydu dostum, klavyene biraz şefkat göster bence :))

KBC

bi sabahcıda benim :) günaydınlar herkeze .. 7 de mesai biter motoruma atlarım evin yolunu tutarım :) direksiyonda uyuya kalmasam bari :p :queen:

rüzgarı yedikce açılırsın kardeş :) gece gece ne işi hayırdır

KBC

hastanede calışıyorum nöbetteydim 27 dakika sonra mesai bitiyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar