Sabahcı kahvesi (saat 6:00 a kadar açığız)

Bu gece sabahlamayı düşünen arkadaşlar varsa burada takılalım...saat 5 e kadar pc başındayım sızmassam....:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keeway speed 150 nasıl motor, yenisi yok artık, ama 2. el bulursam bir bakıcam

aa lutfen, ben varım her gece buralarda! bende boyle bir konu acmayı dusunerek girmistim konu dısı bolumune ! :D

bugunde saat 24.00-06.00 arası açıgız arkadaslar bekleriz, dun biraz geç geldim cafeye kaçırmısım herkezi, 4:11 de kimse kalmamıstı!

Son düzenleme:
hehe dün gece beklenmeyen bir uyku ile serseme dönmem sebebi ile oturma pozisyonum yatar pozsiyona geçti ve uykuya daldım kahve boş kaldı beah kusura bakmayın...:)

zamanında acılmıs olsaydı amenna ama yarın iş başı yapıyorum izin bitti ksr bkm'yın bi müşteri kaybettiniz:salut:

--(03:37)--ben hep burdayım ama geç geliyorum dün de bu saatlewrde gelmişsim sanırım. masaları toplasakta hep 1-2 masa kalır geç gelenler ve gercek sabahcılar için, sabah ezanını dinlemeden yatmam. ama burasıda erken bosalıyor yani!

--(04:00)--ben aslında erhan abiyi beklerdim bu topige bu saatte haala (Online) gozukuyor, ama yine ben ve ben olarak gozukuyor misafirlerimiz!
SerhatEkinci de burada olacaını soylemisti gun icinde :farao:

--(04:20)--sabah ezanınada az kaldı bende hazırlıklara baslıyorum kahveyi kapatmak icin kimse olmadıgına gore. gidiiym uyiim yarın iş güc aksamada kahveyi acacaz daha :D.

--(05:07)--ezanı duyamadan yatıyorum ya duymadım yada erken pes ediyorum ama haala musteri yok. kapatıyorum kardesim yakında sirket batacak :D
Herkese İyi Geceler!!!

Son düzenleme:
forumda sabahcı hakkaten yok yaw. ben yazmiim surekli die topiin ilk sayfaya gelmesini bekliorm da nerde....

cumartesi gecesi ben burdayım sanal organizasyon yaparak okey partisi veririz....

tamam valla gece oyun oynarız bende sıkarım dısımı otururum sabaha kadar (sızmazsam)

ben yine burdayımda ses yok her zamanki gibi, okey oynasak eglenceli olur hakkaten :D

croner kardeşim sen gecelerin adamısın bu gece parti var herkes davetli yakıcaz...

croner kardeşim sen gecelerin adamısın bu gece parti var herkes davetli yakıcaz...

walla beni her gece 3te garanti burda gorursunuzde, 3-6 arası sıkılmama baglı sıkıldımmı uyuyorum :D ki genelde 5 gibi buraya geliorm boşsa yatıyorum. ama biri ayarlarsa gece okey ceviririz iyi olur....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar