sabah uyurken motoruma çarpmışlar.

geçmiş olsun ümmet abicim... Boyle adamlara trafige cıkınca bu tür sorunlarda muhtemel oluyo tabiki... Allahdan sen motor üstünde değilmişsin. Tekrardan geçmiş olsun...

Motorun eskisinden de cillop olmuş, darısı benim başıma.

Geçmiş olsun :wiinkk:

geçmiş olsun ümmet abi vardır bundada bi hayır güzel olmuş ustaların eline salık:cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba, geçmiş olsun tekrar.
Yahu nasıl bir memlekette yaşıyoruz. Ben bir yere arabayı bırakmak zorunda bile olsam hemen bir kartımı bırakıyorum ön konsola cep yazıp. Ne insana benzemedikler vamış. Üstelik fb yüzünden kasıtlı yapacak kadar. Valla Ümmet bey asıl çok daha fazla geçmiş olsun o insana benzeyen mahlukat ya yolda görseydi sizi? Kimbilir yoldayken de sıkıştırmaya yada çarpmaya çalışmaz mıydı? Herşeye rağmen sizi takdir etmemek mümkün değil. Böyle bir insan-ül şebek için bile hayır duada bulunabilmek herkesin harcı değil. Ben yine de önce resmi makamlar ve sizden sonra da fazlasıyla allahından bulsun demeden duramayacağım.
Ha bir de şunu eklemek lazım.. Doğrusu şöyle bir şey olacaktı sanırım.. Kuşun birisi soğuğa dayanamayıp göç yolunda bir tarlaya düşmüş. Tam donacakken oradan geçen bir manda üzerine pislemiş. Bu sayede kuş donmaktan kurtulmuş. Ama dışkıyı eşeleyen bir tilki kuşu bulup yemiş.. Buradan çıkarılacak dersimiz.. Üzerimize düşen her pislik bize zarar vermeyebilir ( Biz yine de pislenmemeye gayret edelim :) ) Bizi pislikten çıkaran her şeye de güvenmeyelim :)

Geçmiş Olsun..!

Ümmet abi büyük geçmiş olsun. Ben Beypazarı gezisinin ardından birlikte Ankaraya doğru yol aldığımız Senin dışındaki 2 motordan biri Savaş... ;)) Hani şu Çubuk'a doğru yol aldığın zamanki oturup son çayımızı bir dinlenme tesisinde içtiğimiz arkadaş. Ümmet abicim bence ucuz atlatmışsın. Beni geçen gece nöbetten çıktığımda arabayla hap ya da alkol kullanmış resmen insan olmayan biri öldürmeye çalıştı abicim. Yani bence ucuz atlatmışsın. Küçük kazalar büyüklerini önler demişti bir Trafik Amiri abimiz. Allah daha büyüklerinden korusun tüm motorcuları. Ancak mutlaka tüm motorcular bu insan olmayan canlı türlerine karşı daha dikkatli olmalı ve onlara karşı mutlaka güç birliği yapmalıyız. Çünkü başka türlü başa çıkamayacağız sanırım. Senin gibi yüreği altın olan birinin motoruna da çarpıp kaçmışlar ya daha ne diyim... Sen kendine iyi bak be abicim. Büyük geçmiş olsun yeniden. Umarım bu son kazan olur... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar