Merhaba, geçmiş olsun tekrar.
Yahu nasıl bir memlekette yaşıyoruz. Ben bir yere arabayı bırakmak zorunda bile olsam hemen bir kartımı bırakıyorum ön konsola cep yazıp. Ne insana benzemedikler vamış. Üstelik fb yüzünden kasıtlı yapacak kadar. Valla Ümmet bey asıl çok daha fazla geçmiş olsun o insana benzeyen mahlukat ya yolda görseydi sizi? Kimbilir yoldayken de sıkıştırmaya yada çarpmaya çalışmaz mıydı? Herşeye rağmen sizi takdir etmemek mümkün değil. Böyle bir insan-ül şebek için bile hayır duada bulunabilmek herkesin harcı değil. Ben yine de önce resmi makamlar ve sizden sonra da fazlasıyla allahından bulsun demeden duramayacağım.
Ha bir de şunu eklemek lazım.. Doğrusu şöyle bir şey olacaktı sanırım.. Kuşun birisi soğuğa dayanamayıp göç yolunda bir tarlaya düşmüş. Tam donacakken oradan geçen bir manda üzerine pislemiş. Bu sayede kuş donmaktan kurtulmuş. Ama dışkıyı eşeleyen bir tilki kuşu bulup yemiş.. Buradan çıkarılacak dersimiz.. Üzerimize düşen her pislik bize zarar vermeyebilir ( Biz yine de pislenmemeye gayret edelim

) Bizi pislikten çıkaran her şeye de güvenmeyelim