sabah uyurken motoruma çarpmışlar.

canlı yayındayım topiğne bak neşeni yerine getireceğim senin ümmet abi sıkma canını fenerbahce şampiyon diye bu hazımsızlığı yapmışlarsa yazıklar olsun az sonra benim topiği kaçırma sana armağan olsun........http://www.youtube.com/watch?v=ameE9SI57xI

Son düzenleme:
allah bildiği gibi yapsın o çarpıp kaçanı.. . şerefsize bak ya.. COK GEÇMİŞ OLSUN ÜMMET ABİCİM.. allah yine aynı sorunu yaşatmasın..

cok büyük geçmiş olsun abi bu manyak seni trafikte görse sıkıstıracaktı kesin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gçmiş olsun...Üzerinde olmaman büyük şans....

Umarım yakalanır çarpan....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abı gecmıs olsun ya......ya sen üstünde olsaydın ne olcaktı.....ıyıkıde sen yoktun motorda....bosver abı cana gelecegne mala gelsın....
sende bısey yokya gerısı boşş....

Ümmet cok gecmis olsun. Olayı daha yeni duydum yav. Cana gelecegine mala gelsin...Üzülme... Adalet yerini bulur merak etme kardeşim.

geçmiş olsun dayı bunun gibiler insanlıktan nasibini almıyanlar dır.allah beterinden saklasın.:pale:

Abi büyük gecmis olsun. Sen iyisin bu iyi haber, sık sık polisten durum hakkında bilgi al abi. Motosiklet servisden cıkmadan adam bulunur gelirse, hatasını karşılasın, manevi üzüntüne neden oldu bunu gideremez belki ama maddi hasarı ödesin paşa paşa, dağ basımı burası vuruyosun arazi oluyosun, hem bide opelin var, ayıp deilmi arkadasım bu tavrın?

abiii geçmiş olsun söyle motoran'a sana yenisini versin hemde daha büyüğünü:cat:

cok gecmıs olsun ümmet abı sende bısey yokya bos ver motor yaptırılır sen ıyı ol tekrar gecmıs olsun

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
notorun parçaları geldi takılınca size göstercem adapazarından selamlar.

Son düzenleme:
ABİMMMMMMM ŞİMDİ GÖRDÜM MESAJI GEÇMİŞ OLSUN. MAL CANIN YONGASIDIR DERLER AMA İYİKİ SEN MOTORDAYKEN ÇARPMADILAR. BUNADA ŞÜKÜR. TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
PARÇALAR GELİR GELMEZ ADAPAZARI MOTORAN SERVİSİ SÖNMEZ MOTORDAN SERHAN USTA HEMEN KOLLARI SIVADI BAŞLADI PARÇALARI DEĞİŞTİRMEYE KOLAY GELSİN SERHAN USTA

VE MOTORUMUN YANİ HALİ İNŞ TEKRAR ÇARPAN OLMAZ.

VE SÖNMEZ MOTORUN KURMAYKARI SAHİPLERİ BENİM KAHRIMI BIKMADAN SABIRLA ÇEKTİLER MATARUMA VA BANA YAPMIŞ OLDUKLARI KATKILARI İÇİN ONLARA MİNNETTARIM.HAYIRLI İŞLER HAYRİ VE HAKAN USTA.

HİÇ USANMADAN 4,5 SAAT SABIRLA MOTORUMUN BAKIMI İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTIN.SANA ÖZEL TEŞEKKÜR SERHAN USTA.

Son düzenleme:
baba gecmıs olsun plaka bellı trafıgı cagırıp GEREKLI ISLEMI YAPTIRSAYDIN

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar