sabah sabah bu ne ruya bole yaw

gunaydinlar,,,biraz once cok manyak bir kabus gordum ve sizinle paylasmak istedim,,,:

babam annem ve ben carsida yayan olarak dolasirken amcam geliyor ve benden bizim arabayi alip gelmemi istiyor, bnde babama soluyorum babam tmm diyor ve bnde arabayi almak uzere eve gidiyorum,,,garajin kapisini heycan ile actigimda karsilastigim manzara cok berbatti bi baktim motosikletim yok,calmislar. kafayi yemek uzereydim ne yapacagimi sasirmistim polisi aramak istedim ama telefonum calismadi biraz etrafta kosusturdum ama ne care,bi sure sonra babam da beni merak edip eve geldi ona motorun calindigini soledim ama inanmadi.benim aklima bu forum geldi, hemen buraya gelip `kahretsin!motorum calindi` diye bir baslik actim sonra tektar disari ciktim etraf kafanlik karsimda birisi var uzun boylu bi adam `daha onceden hirsizlik yapan birisinin mutlaka olay yerine geri geldigini duymustum`bende bu adami hirsiz sandim ve birden uzerine atildim Allah ne verdiyse giristim hem agliyorum hem tasla filan vuruyoruyorum tam o sirada telefonun alarmi caldi ve aglayarak uyandim :salut:

:queen: ne kabustu yaw

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun,rüyalar alemi böyle,bazen çok kasabiliyo,neyseki rüya ama,keşke herşey rüyalardaki gibi ,bilinç altında yaşansa ve uyandığında sıkıntıların problemlerin sadece bi rüyadan ibaret olduğunu görsek dimi:)

ulen ne rüyalar görüyor millet.:p
bi motorlu rüyamız olmadı, ne biçim motorcuyuz yav:mrgreen:

:) Hocam Motosikletine çok düşkünsün ve çalışnmasından korkuyorsun bunu yenmen içinde yüzleşmen gerekiyordu. Sen ruyanda yüzleşerek bu deneyimi yaşadın. Belkide gerçekten çalınacaktı ama ruyanda geçiştirildi şanslısın.

rüyaların tersi çıkar derler o zaman sende yeni bi motor alıcakmışın demekki:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayır olsun inşallah. :cherry: Ben de geçen gece kendimi yine askerde gördüm. Ne hikmetse uzun süredir tekrar tekrar askerlik yapıyorum rüyalarımda. Sabah kalktığımda dudağım uçuklamıştı, halen geçmedi. :queen:

abi o bişimi ben uykumda konusuyormusum "abi topice yazdığı yazıyı gördünmü, çocugun nicke bak, 250cc manyak yaa," falan gibi bişiler diyomusum annem söledi :silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
daldığın adamda,kan gördüysen eğer o olay yalan olmuştur :p

szr

Bende bazen rüyamda çooook yüksek bi yerden düşüyorum:mrgreen: ya da tren yolunda çaresiz bi şekilde karşıdan gelen trenin bana çarpmasını bekliyorum , kaçamıyorum, öküz moduna mı giriyorum ne:queen: ; bu rüyaların sebebi sanırım bi tarafımın açıkta kaldığından:cherry:

Son düzenleme:
Ben de görüyorum arada.. Çalıyolar kızımı.. Sonra işin yoksa gecenin o saatinde aşağı in, motora bak..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şafakcım sen bu aralar garip garip şeyler yaşıyorsun. Motorun rüzgardan düşüyor, rüyanda cıbırı çalıyorlar falan, hayır olsun bakalım :mrgreen:

Sürekli motorum çalınırmı çalınacak mı gibi seyleri aklından gecırıyorsan artık bılınc altına yerlesmıs sanırım bu yuzden rüyalarına gırmeye basladı herhalde :)

bi ara bende milleti korkutayım derken silahla kendimi vurmuştum tabi rüyamda bi kalktım kan ter içindeyim o gece korkudan birdaha yatmadım:queen:

cok komik bende gecenlerde bi motosikletgezisine geç kaldığımı gördüm cok sinirli uyanmıstım:mrgreen:

karsimda birisi var uzun boylu bi adam `daha onceden hirsizlik yapan birisinin mutlaka olay yerine geri geldigini duymustum`bende bu adami hirsiz sandim ve birden uzerine atildim Allah ne verdiyse giristim hem agliyorum hem tasla filan vuruyoruyorum tam o sirada telefonun alarmi caldi ve aglayarak uyandim

Hiç tanımadığın bir akraban uzaklardan gelmiş seni ziyarete.Adam ne olduğunu anlamadan dayağıda yedi.Rüya bu, olurmu olur.Hadi bakalım geçmiş olsun... :cherry:

kötü rüya ya kalktığında oh be diyesi geliyor insanın geçmiş olsunn :mrgreen:

gunaydinlar,,,biraz once cok manyak bir kabus gordum ve sizinle paylasmak istedim,,,:

babam annem ve ben carsida yayan olarak dolasirken amcam geliyor ve benden bizim arabayi alip gelmemi istiyor, bnde babama soluyorum babam tmm diyor ve bnde arabayi almak uzere eve gidiyorum,,,garajin kapisini heycan ile actigimda karsilastigim manzara cok berbatti bi baktim motosikletim yok,calmislar. kafayi yemek uzereydim ne yapacagimi sasirmistim polisi aramak istedim ama telefonum calismadi biraz etrafta kosusturdum ama ne care,bi sure sonra babam da beni merak edip eve geldi ona motorun calindigini soledim ama inanmadi.benim aklima bu forum geldi, hemen buraya gelip `kahretsin!motorum calindi` diye bir baslik actim sonra tektar disari ciktim etraf kafanlik karsimda birisi var uzun boylu bi adam `daha onceden hirsizlik yapan birisinin mutlaka olay yerine geri geldigini duymustum`bende bu adami hirsiz sandim ve birden uzerine atildim Allah ne verdiyse giristim hem agliyorum hem tasla filan vuruyoruyorum tam o sirada telefonun alarmi caldi ve aglayarak uyandim :salut:

:queen: ne kabustu yaw

dostum kusura bakma o motoru çalan benim ..:cherry:
bende akşam rüyamda acil arkadaş aradı gel olm bi olay var dedi korktum gitmem lazım ulan motosikletim olsaydı bi tane diyorum içimden baktım bi tane cıbır yatıo orda kırmızı şöyle bi ahh cektim .. baktım çalışıo garajın önünde duruyo aldım motoru bastım gittim çok güzeldi yaa ...
uzun boylu arkadaşı boşuna dövmüşsun kardeş ...
güzel rüyaydı ama motorla gezme sahnesi güzeldi sadece inanmıyacaksınız virajda motoru bile yatırdım ..
rüyada olsa hayalde olsa .. :cherry:
ödünç aldım dostum kusura bakma .. :cherry:

ne diyim rüyan için hayır olsun .. arkadaşım ..
benim içinde ..

bu arada ondan bi gün öncede annem kaldırırıken ; ben mesaj attım motor için bi fiyatta indirim bekliyorum demişim ..
anneme bu ikinci şok oldu geçen kargoyla gelen kasktan sonra sen iyice niyeti bozmuşun demişti yavaş yavaş ikna oluyorlar ..

helal vala :mrgreen: ulen bende her gece rüya gören adamım bı motorumla teker yaparken vıraja girmeyi göremedim gitti tühh :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar