Sizi çok iyi anlıyorum. Küçük cc kullanırkende başıma çok geldi bu tarz olaylar, fakat o zamanlar; küçük motor olduğu için takmıyorlar, araçtan saymıyorlar falan sanırdım ama pek alakası yokmuş durum yine aynı.
Geçenlerde mercedes cls 350cdi ile biri yanaştı dibime. Baktım adam bana 1 metre yakından sollamaya çalışıyor, lavuk çıkacak tepeme hemen gazladım kurtulayım dedim 160 a falan geldi hızım gaz kestim bakıyorum bu da hızlanmış. Sonradan anladım amacı kapışmamkmış

Şimdi diyeceğim şu; adamlar o kadar motosiklet cahili ki üstünde sürücüsüyle beraber ağırlığı 250-260 kg olan 178 beygirlik racing motorla, kuru ağırlığı 1970 kg olan 265 beygirlik arabayı kapıştırmaya çalışıyor

Ulan cahil adam hem yüz milyarlar veriyosun hemde yanında ki sarışın kadına hava atacam diye kendi ellerinle kendini rezil ediyosun

Sosyetik karılarının altında suvlar, kendilerin de teknik özelliklerini bilmedikleri lüks araçlar alan magandalar sizlere sesleniyorum; milyarlık değil, tirilyonluk araçlarada binseniz bizim aldığımız zevki alamaz, bizi anlayamazsınız, yaşadığımız tehlikeleri bilemezsiniz. Siz anca takım elbiseler giyip zengin baba duruşlarıyla etrafa üstten bakıp kırovari yaşantınızla ufak beyinlerinizi tatmin edin. Yeterki bizlerden uzak durun.