sabah kalpten gidiyordum resmen..nasil böle bi hata yaptim...!!

umarım bu sana iyi bi ders olmuştur dostum.hadi biri ikisi anladımda tüm anahtarları bırakmak.............:cyclopsan

Geçmiş olsun. Bende bi kaç kez anahtarı kontakta unuttum(Nöbetten geldiğim uykusuz zamanlarımda-brandayı da örtmeye üşendiğim günlerde).

yalnız değilmişim demek ki.benim de başıma geldi ama bu kadar uzun süreli değil.
motoru bağlayarak kilitlemeye başladıktan sonra bir daha olmadı.mecburen anahtarı çıkarmak zorundasın kilidi takmak için.gecmiş olsun:)

o da bişeymı erkan ım kank ım (WASKO)akşamları izmir in en kalabalık yeri olan kordonda 2 motosikleti kilitleedik erhan bel çantasını koltugun üstünde unuttu içinde ne sorarsan var para,ehliyet daha neler neler yarım saat sonra dönduk yerınde duruyordu allah işte olmadımı olmuyo :)

bu lafın ucu kötü yerlere gider dostum :) yeniden düzenle bence.

ben de yapıyorum bazen aynı hıyarlığı, daha kötüsü kontakta bıraktığım da oluyor anahtarı.

ne gibi kötü anlaşılma olabılır kı bu yazıdan

hemen cebıme sallarım vıteste bırakmadan dıreksıyonu kılıtlemeden ayrılmam

arkadaşın annesi evin kapsını kitlemiş anahtarı ayakkabının içine koymuş her şey güzel
kapıyada bir not bırakmış oğlum kapının anahtarı ayakkabının içinde oluyor böle vakalar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaç gece anahtarı kontakta bırakıp ertesi sabah evde anahtar aradım bilemessin ..hemde motor öle özel parkta falan değil yolun kenarında :cherry:

gözünü yidimin memleketi .. :cherry:

kendimi gördüm bi an :D anneme bağırıp anne nerde bu anahtar ya diyip aşşağı indiğimde kontakta çok anahtar gördüm xD sonra anneme sölediğimde bana baya bi sövüyodu tabi Haklı olarak :queen:

Hadi Şanslıymışsın.Ama bu şans her zaman yanında olmayabilir aman dikkat.!!!!:cat:

geçmiş olsun yaptırmış oldugun kafesın fotosunu koyarmısn bende yaptırmayı dusnuyorumda en azından fikir sahibi olmak maksadıyla sımdıden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar