sabah kalpten gidiyordum resmen..nasil böle bi hata yaptim...!!

günaydın arkadaslar
sizinle paylaşmak istediğim bir şey var

dün gece 12 civarı kendi 2009 model honda beatimi ve arkadaşımın 2008 model cbr 125 ini apartmanimin arka tarafinda motorum için özel yaptırdığım kafese koymustum birini içine birini dışına kilitle bağladım.

tesadüf o gece arkadaş motorunu bende bıraktı mecburiyetten (125 cbr)

motorları arkaya koyduktan sonra ön tarafa geçip mahallede duvarda oturup mesajlaşıyordum telefonda derken yukarı çıktım uyumayaaaa

tesadüf ya annem sabaha kadar uyuyamamış bi türlü, daralmış kadıncaz sabah 5 gibide yürüyüşe çıkmak istemiş kiii hiç yürüyüş falan yapmaz annem o saatte...aşağıda ne görsün DUVarın üstünde ? ;

2 tane anahtarlık 125 cbr anahtarı , beat anahtarı ,kafes anahtarı,kafesin ikinci asma kilit anht.kilit anahtarı,ve alarm anahtarı........

ama annem bunu bana az önce nasil anlatioooooooooooooooooo ben eee eeee diyip duruyorum allahımmmmmmm görmelisiniz kalbim yerinden çıktıııııııııııııı

arkadaşlar size tavsiyem motorunuzun anahtarını işi bittikten sonra hemen cebinize koymaniz :)

ufacik bi dalgınlık görüyorsunuz değilmi RESMEN DAVETİYE ÇIKARMIŞIM

Allah 'ın sevdiği kuluymuşum heralde :)

çok şanslıymışsın ama ben buna helal parayla alınmış alın teri derim allah başkalarına yedirtmemiş. benimden başıma bir kaç kez benzer bi olay geldi ben anahtarı motorun üzerinde unutuyordum ve sonra 3-5 saat sonra anahtar arıyordum.

vallaha dostum dediğin gibi Allah yukarıda o biliyor alınteri çok şükür.
bi sayısal piyangomu oynasam ne :)
belkide hayatımın aşkını bulacağım bugün kim bilir :)

olur böyle ben anahtarı selenin üstünde bırakıp çok uzaklaştım motorun yanından.anahtar üstünde uyudugumda oldu :p

çok şanslıymışsın ama ben buna helal parayla alınmış alın teri derim allah başkalarına yedirtmemiş. benimden başıma bir kaç kez benzer bi olay geldi ben anahtarı motorun üzerinde unutuyordum ve sonra 3-5 saat sonra anahtar arıyordum.

bu lafın ucu kötü yerlere gider dostum :) yeniden düzenle bence.

ben de yapıyorum bazen aynı hıyarlığı, daha kötüsü kontakta bıraktığım da oluyor anahtarı.

Süper Moderatör (BBRR)
kaç gece anahtarı kontakta bırakıp ertesi sabah evde anahtar aradım bilemessin ..hemde motor öle özel parkta falan değil yolun kenarında :cherry:

gözünü yidimin memleketi .. :cherry:

dostlar hadi geçtim benimkini,
işin en kötü yanı cbr 125i unutmayalim motor benim değil :)

zira allah korusun gerçekleşseymiş bu açık davetim arkadaşıma bugün ne derdim bilemiyorum :pr: :pr: :) :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende bazen evin anahtarını kapının üzerinde unutuyorum , özellikle elimde poşetler falan varsa :mrgreen: bi kaç defa oldu böyle ...

Dostum oluyor böyle seyler:) Ben de cok geceler motoru örtüp; anahtarı da duvarın üzerinde bıraktım :)

Küçükken ilk öğrendiğim şeydir. Evin kapısından anahtarı çıkar cebine koy işin bitince:wiinkk: Sanırım bunu anlamam/ uygulamam bağcık bağlamayı öğrenmemden daha kısa sürdü (biraz geç kaptım bağcıkların olayını, ne yaparsın:p). Motosiklet için de aynı. Üzerinden inince ilk iş anahtarı kontaktan çıkarıp cebime koymak oluyor. Gerçi yine de garantisi yok, insanın bir anlık dalgınlığına gelebilir. O yüzden pür dikkat kesilmeli insan, o anahtar cebe girene kadar gözler fıldır fıldır olmalı. Sonra ağlamanın faydası yok.

Son düzenleme:
verilmiş sadakan varmış dostum validenin de kalbi temizmiş,yat kalk kadına dua et..zaten ne zaman emanet bişey alsan işler sanki inadına böyle sarpa sarar!!!ucuz atlatmışsın valla...

günaydın arkadaslar
sizinle paylaşmak istediğim bir şey var

dün gece 12 civarı kendi 2009 model honda beatimi ve arkadaşımın 2008 model cbr 125 ini apartmanimin arka tarafinda motorum için özel yaptırdığım kafese koymustum birini içine birini dışına kilitle bağladım.

tesadüf o gece arkadaş motorunu bende bıraktı mecburiyetten (125 cbr)

motorları arkaya koyduktan sonra ön tarafa geçip mahallede duvarda oturup mesajlaşıyordum telefonda derken yukarı çıktım uyumayaaaa

tesadüf ya annem sabaha kadar uyuyamamış bi türlü, daralmış kadıncaz sabah 5 gibide yürüyüşe çıkmak istemiş kiii hiç yürüyüş falan yapmaz annem o saatte...aşağıda ne görsün DUVarın üstünde ? ;

2 tane anahtarlık 125 cbr anahtarı , beat anahtarı ,kafes anahtarı,kafesin ikinci asma kilit anht.kilit anahtarı,ve alarm anahtarı........

ama annem bunu bana az önce nasil anlatioooooooooooooooooo ben eee eeee diyip duruyorum allahımmmmmmm görmelisiniz kalbim yerinden çıktıııııııııııııı

arkadaşlar size tavsiyem motorunuzun anahtarını işi bittikten sonra hemen cebinize koymaniz :)

ufacik bi dalgınlık görüyorsunuz değilmi RESMEN DAVETİYE ÇIKARMIŞIM

Allah 'ın sevdiği kuluymuşum heralde :)

=) motoru götürmemişler iyi =) anne işte ..

ana gibi yar olmaz dememişler boşuna
akşama bi çiçek götürem anama dimi :)

Böylede ilginç bi memleket işte. Binbir tane önlem alırsın çalarlar, davetiye verirsin gelmezler. :mrgreen: Şanslı günündeymişsin.:)

Kontağı kapatınca anahtarı çıkarmak ve cebe koymak alışkanlık haline getirilmeli. Büyük geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar