Sabah erken cikanlar

Yollar nasil kiragi cig durumlari, arabamin tekerleri vicir vicir kayiyor sabah 8 sularinda..ozellikle ankarada sabah ayazinda kullananlar tehlike atlatiyormu?

evet kayıyor ve düşme tehlikesi çok oluyor o yuzden mümkün olduğunca çıkmamak lazım

Ankarayi bilmem ama ben gecen ay ciy nedeniyle bi dusmustum.

Son 3 gundur feci ciy var ayna kask farlar oldugu gibi nemli arka teker kafasina gore , gece 11 gibi isten cikiyorum . Lastiginize de motorunuza da guvenmeyin, zorunda degilseniz bu havalarda kullanmayin.

Yollar nasil kiragi cig durumlari, arabamin tekerleri vicir vicir kayiyor sabah 8 sularinda..ozellikle ankarada sabah ayazinda kullananlar tehlike atlatiyormu?

Batıkent/Ankaradayım. İşe gitmek için 8 gibi evden çıkmam gerekiyor. Tabi o saatlerde şu sıralar hava -4, -5, her yer kırağı ve buz. Cesaret edip binemiyorum. Bu haftasonundan önce yerler hep kuru olurdu, artık o da olmuyor. Binilmiyor sabahları :)

İstanbulda bile sabah 7 cıvarında yerler buz pateni gibi oluyor özellıkle ara sokaklar

aynen sabah 7 gibi çıkıyorum bende yollar kötü birde belediye sağ olsun yolları tuzluyor motorla çıkmak pek mantıklı gelmiyor
bu hafta arabayla git gel başladı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar