hayır paşam bu kadar basit değil..!!zuhtupasa' Alıntı:Kaza geçirenlere büyük geçmiş olsun..:rendeer: Umarım ciddi bişeyleri yoktur..Allah hepimizi kazadan beladan korusun..Aman arkadaşlar dikkatli olalım..KAsksız sakın binmeyelim..:wiinkk:
Bu arada sevgili batuhan kardeşim kusura bakma sana katılamıyorum..Tüm sürücüleri bayan olsun erkek olsun aynı kefeye koymamız yanlış..Bir çoğumuzun eşi, arkadaşı, nişanlısı, kardeşi vs. otomobil, motor kullanıyor..Herkesi aynı kefeye koymak son derece yanlış..
Evet bende erkek olsun bayan olsun trafik magandalarına, motorları araç yerine koymayanlara gıcık oluyorum ama dediğim gibi herkes için aynı şeyi söyleyemeyiz..:bounce:
S&S
batuhan anlatamadım galiba..:bounce:batuhan35' Alıntı:hayır paşam bu kadar basit değil..!!
bahsi geçen benım yaşamım,hadı kendımı bır kenara bıraktım
ailemi kimse üzemez.! polis arayıp oğlunuz kaza geçirdi dese(Allah korusun hepimizi)babam o kadının cezasını elleri ile verir adım gıbı bılıyorum...
:wiinkk: bak gördünmü sen bile %99 demişsin..demekki hepsi diyemezsin..:bounce:batuhan35' Alıntı:hayır
%99 aynı..!!
aslında bu bır slogan olmalı
''trafıkte bayan surucu ıstemıyorum'' ben gördüklerımle
hareket edıyorum bu yuzden fıkrım kolay kolay değişmez..!!!
tamam paşam tamam...zuhtupasa' Alıntı::wiinkk: bak gördünmü sen bile %99 demişsin..demekki hepsi diyemezsin..:bounce:
estagfur..buyuk Allah..:rendeer: dediğin gibi Allah hepimizi korusun..:cat: cok şükür iim simdi..yaklasık 15 gundur bi oturtamadık raya..kısmet bu hafta görüşürüz inşallah..:rendeer:batuhan35' Alıntı:tamam paşam tamam...![]()
büyüğümsün...daha fala uzatmayalım Allah hepimizi kazadan beladan korusun.!
unutmadan kahvaltıya sağlık problemlerı yuzunden gelememıssın hayırdır.?:silent:
suan hersey yolunda degıl mı..?