Mülayim adam motoru dedik, V-Twin dedik bağrımıza bastık şu yaptıkları hareketlere bak ya!Kesin V-Strom'dur. Lanet gitsin şu V-Stromculara, çok tehlikeli sürüyorlar. Kural , kanun hak getire![]()
V-storm yani.S*ksok bi motordu yani.
Dostum bu kavgayı vermek istediğine emin misin?V-storm yani.
Ben ilk kurşunu attım, gerisine karışmam.Dostum bu kavgayı vermek istediğine emin misin?
O halici gectikten sonra emniyet seridinden üst geçidin altına hep polis bekliyor bilerek onların dibine kadar sürerdim beni durdurmasınlar diyeBeni de arabayla haliçte en sağdan giderken sağlı sollu sıkıştıran motosikletlere sesleniyorum. Bir gün fark etmeden üzerinizden geçicem az kaldı. Ulan zaten emniyet şeridinin e'si yok sağdakiler tren olmuş rahat geçsinler diye yol veriyorum, senin ne acelen var da soluma girip korna selektör asılıp şekil yapıyorsun. Ne yapayım sağdaki adamların üstünden mi geçeyim. Bir değil iki değil.
Tipten ve motordan falso değilsen çevrilme ihtimalin yok gibi bir şey orda. Bahsettiğin yerde beni 1 defa çevirdiler. O gün de 50km yol boyunca herhalde 20 defa çevrilmişimdir. 10 saniye sonra kağıthane bağlantısına girerken bir daha durdurdular. Memur bey 10 saniye önce bakıldı siz de gördünüz diyorum, olsun bir de biz bakalım diyor.O halici gectikten sonra emniyet seridinden üst geçidin altına hep polis bekliyor bilerek onların dibine kadar sürerdim beni durdurmasınlar diye![]()
Yapma yanarız.V-storm yani.
Demirden korksak motora binmezdik. V-stormcuların mesaisi bitmedi daha herhalde. Akşam olsun yanar mıyız söner miyiz belli olur.Yapma yanarız.
gözüm üzerinizde.Demirden korksak motora binmezdik. V-stormcuların mesaisi bitmedi daha herhalde. Akşam olsun yanar mıyız söner miyiz belli olur.
Bazı şerefsizler arkada artçı olarak kadın gördüler mi bir şeyleri kanıtlamak adına tehlikeli işlere kalkıyorlar. Bunları eğitemezsin, bunlara öğretemezsin, öğretsen de anlamazlar. İçlerinden gelen bir kompleks, bir eziklik var. Bu arkadaşları ya sabaha kadar çoğaltacaksın ya da itlaf edeceksin.Geçmiş olsun size bir şey olmamasına sevindim.
Bir gün ben de eşim arkada artçıyken bostancı sahil yolundan pendik istikametine doğru gidiyorum, 2 tip yarışıyorlar herhalde biri soldan biri sağdan silme geçti. Biri ters bir hareket yapsa topluca yerdeyiz, arkada eşim, aklıma türlü türlü senaryolar geldi sağlam sövmüştüm.
Zaten her türlü tehlikeye açığız, yeri geldiğinde arabalar da bizi sıkıştırıyor, bari motorcu motorcuya şunu yapmasın arkadaş.
Bu kadar meraklıysanız gidin arkadaşınızla piste yarışın.
Bazı insanlar fantastik film izledikten sonra motor sürmeye çıkıyor galiba.
İşte o yüzden diyorum başrol oyuncusu sendromundan çıkmak lazım.Bazı şerefsizler arkada artçı olarak kadın gördüler mi bir şeyleri kanıtlamak adına tehlikeli işlere kalkıyorlar. Bunları eğitemezsin, bunlara öğretemezsin, öğretsen de anlamazlar. İçlerinden gelen bir kompleks, bir eziklik var. Bu arkadaşları ya sabaha kadar çoğaltacaksın ya da itlaf edeceksin.
Biz halk olarak kavga etmeyi bilmiyoruz, bilsek bile kondüsyonumuz yetmiyor, yetse bile hemen birileri araya girip ayırıyor. Halbuki şöyle ağız burun dayak yediğimizde hayatın gerçeklerini kavrıyoruz, diyoruz ki "ha benden de büyükler var" O zaman bir süreliğine pırıl pırıl oluyoruz, sağa sola salça olmuyoruz.İşte o yüzden diyorum başrol oyuncusu sendromundan çıkmak lazım.
Dünyanın herkesin etrafında döndüğünü anladığın an hayatın anlamının parçalarından birini çözmüş oluyorsun.
Buna alışmak zorunda kaldık çünkü her an antenler devrede olası tehlikeleri tahmin etmeye programlıyız.%85-90'ın kurallara uymadığı bugünkü Türkiye trafiğinde, gene bu kadar az kaza nasıl oluyor, bazen şaşırıyorum.
Köfte krizine girmiştirKesin V-Strom'dur. Lanet gitsin şu V-Stromculara, çok tehlikeli sürüyorlar. Kural , kanun hak getire![]()