çok üzüldüm farkı görünce..
Khutuck' Alıntı:
Kimse alınmasın ama bunu yapmak cesaret değil aptallık bence. Pistte yapılsa çok doğal bir şey, ama bu yolda 220'yle döndüğü virajda önüne çıkacak araçtan nasıl kurtulmayı planladı acaba?
O yolda kim bilir ne kadar antreman yaptı? kaç yıllık motor tecrübesi var? kim bilir kaç kaza atlattı/geçirdi? senin düşündüklerini o düşünmüyormu? aileside var ? ve sen direk yargınla salakca diyip geçtin..? belkide sadece yapması gerekiyordu, hayatta bazı seyler varki kimse anlayamaz anlatamazsın hepimizin hayatında vardır çoğuna göre aptalca/gereksiz/boş gelen şeyler sizin hayatınızda önemli yer tutar ve bunları başarmak çok önemlidir sizin için ( sino abi için söylemiyorum o böylede düşünüyor demiyorum bunlar kendi düşüncelerim ) ama kimse bunları anlayamaz anlamasıda beklenmez...
istediğin eleştriyi yapabilirsin(yukardaki alıntıdaki gibide olur saygı duyarım)
ama biraz saygı duyarsan daha anlamlı olur.
üstelik bana göre 60'lık gitmek tehlikeliyken baskasına göre 240 tehlikeli, simdi bu onu benim gözümde salak mı yapar? benim icin 1 araba sollamak tehlikeli
ona göre makas atmak normal? bu onu salak mı yapar? hayır yapmaz sadece benden daha fazla risk aldığını ve bunu tecrubesi doğrultusunda sürdürdüğünü gösterir. Bende bunu eleştirirken salak yerine farklı terimler kullanırım.. En azından bence..
çok zararlı de, onaylamıyorum de, tehlikeli de, fazla risk de, ama salaklık olmadı...
ben yaptığı doğru destekliyorum demiyorum, bencede cok tehlikeli ve yapılmaması gereken birşey
ama sadece eleştriş tarzımızın dozunu ayarlayalım.. size göre mantıklı gelen bi çok şey başkasına gelmeyebilir.. çin motorları buna en büyük örnektir..