Saatlik 60 Tl Ne

Motosikleti
?
Komagenenin Önünden Geçerken Çırak Aranıyor Yazısını Gördüm Girdim İçeri Abi Saatlik Kaç Tl Günde Kaç Saat Diye Sordum
Kardeşim 18.00 Ve 2:00 Arası Saatlik 60 Tl Günde 8 Saat 480 Tl İlk Başvuran Sensin Dedi
Asgari Ücretli Bile 115 Tl Alıyor Bi Paket Sigara 70 Tl Sigorta Zaten Yapmıyorsun Senden Bekliyende Yok Harbi Vicdansızlık
11.04.2025 De Bu Fiyatları Söyledi

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Asgari ücret ne yazık ki heryerde uygulanması mümkün değil.

Bizim burada bir bakkal var yanında adam calıstırıyor; o kadar işlek bir yer değil. O adam istese de asgari ücret + sigorta yaparak bir de yemek vererek 40 bin maliyete katlanamaz cünkü o kadar kar etmiyor.

Komagene online satış vs. yapıyorsa iyi kazanıyordur tabi o zaman farklı bir durum.

Motosikleti
?
Asgari ücret ne yazık ki heryerde uygulanması mümkün değil.

Bizim burada bir bakkal var yanında adam calıstırıyor; o kadar işlek bir yer değil. O adam istese de asgari ücret + sigorta yaparak bir de yemek vererek 40 bin maliyete katlanamaz cünkü o kadar kar etmiyor.

Komagene online satış vs. yapıyorsa iyi kazanıyordur tabi o zaman farklı bir durum.
Reis 0 Şaka Çok İşlek Bi Yer Burası 5 Çiğ Köfteci Var Hepsi Manyak Gibi Çalışıyor Bütün Şubeler 3 5 Senelik Çok Öğrenci Var Burda Bunlar Cimrilik Yapıyorlar

ÜCRETLI ÖGRETMENLER ASGARİ ÜCRET ALTI MAAAS ALIYORLAR SASIRMAMAK GEREKIR SADECE KURU MAAS YEMEK VE YOL PARASIDA DAHİLDİR DEĞİL

Motosikleti
D400
ÜCRETLI ÖGRETMENLER ASGARİ ÜCRET ALTI MAAAS ALIYORLAR SASIRMAMAK GEREKIR SADECE KURU MAAS YEMEK VE YOL PARASIDA DAHİLDİR DEĞİL

öğretmen konusuna hiç girme; yılda kaç ögretmen mezun oluyor kısmını geçtim şu an gidip formasyon alsam 6 aylık eğtim ile en az 8 farklı dersin öğretmenliğini yapabiliyorum. ( saymadım uydurdum ama 3 tane den az değil :D )

Ülkede öğretmen olmak o kadar kolaylaştı ki ücretler dibe vurdu. =)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...

Ülkede öğretmen olmak o kadar kolaylaştı ki ücretler dibe vurdu. =)
Bu cemaatçiler yüzünden ta o zamanlardan öğretmen kalitesi de inanılmaz düşmüştü zaten. Yani 2000'lerin başında öyle öğretmenler atanıyordu ki normalde bir okulun içine hademe olarak bile almazsın - öyle boş bilgisiz düşünme kapasitesi noksan tipler. (Gerçi öğretmen özelinde yazdık bunu ama atasözümüzü hatırlamak lazım: Deveye sormuşlar "boynun neden eğri" diye, "nerem doğru ki?" demiş. Aynı o hesap.)

Motosikleti
D400
Bu cemaatçiler yüzünden ta o zamanlardan öğretmen kalitesi de inanılmaz düşmüştü zaten. Yani 2000'lerin başında öyle öğretmenler atanıyordu ki normalde bir okulun içine hademe olarak bile almazsın - öyle boş bilgisiz düşünme kapasitesi noksan tipler. (Gerçi öğretmen özelinde yazdık bunu ama atasözümüzü hatırlamak lazım: Deveye sormuşlar "boynun neden eğri" diye, "nerem doğru ki?" demiş. Aynı o hesap.)

Cok değerli öğretmenleri konu dışı bırakmak lazım; ama bu sistemin hatası yüzünden onlara yazık oluyor.

Lise meslek okumuştum; annem müdür yardımcısını hademe sanmıştı gittiğimizde :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Cok değerli öğretmenleri konu dışı bırakmak lazım; ama bu sistemin hatası yüzünden onlara yazık oluyor.

Lise meslek okumuştum; annem müdür yardımcısını hademe sanmıştı gittiğimizde :D
Mutlaka, konumuz iyi / değerli olanlar değil zaten. (Çok azaldı onlar...)

Motosikleti
Ns200 15"
Öğretmenler Kurye Oluyor Yazık
Bir çok kişi okuduğu bölümün işini yapamıyor, bir çok mezun genç barista vb. işler yapıyorlar. Tabi bu durumu ortaya çıkaran şey eğitimin kalitesizliği ve mezun oldukları alandan seri üretim gibi birey çıkması...

Bekçi olun .. Bu zamanda en iyi iş bu. Tahsil vs de aranmıyor
45-55 arası maaş.. belde silah.. Tavsiye ederim.

Motosikleti
?
Aradı Beni Adam Kardeşim Saat 14.00 Da Gelebilirmisin Dedi Benim Saatim 18:00 Zaten Az Para Veriyor Yüzüne Kapatım Engelledim

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
@Motoseverrr ironi yapıyor, şaka yapıyor o.

2500 lira alıyorum ben günlük ve ayda 20 gün ile 26 gün arası çalışıyoruz, işe git gel yemek v.s. 500 lira çıksam 2 bin kalıyor günlük.. aldığım para para değil ama milletin kazancını duyunca ne diyeceğimi bilemiyorum.

millete bir bakıyorum ayda 35 bin maaş ile herşey normalmiş gibi yaşıyorlar.

birde aklımın almadığı şey ise bu insanlar tiki giyiniyor ve bende öyle bir algı oluşmuş ki onlar benden daha çok kazanıyor sanıyorum hep. benim yaklaşık 50 bin cebime kalıyor ayda ve iyi para sanıyorsunuz ama hiç ummadık masraflar çıkıyor.

bir çamaşır makinesi bozuluyor gitti 20 bin, telefon bozuluyor gitti 20 bin.. ayakkabı yırtılmış yada iş makinesi arıza yapmış yada motosikletin giderleri yada başka şeyler derken, kenara para atamıyorsun.

..... gençler iş beğenmiyor diyenleri ciddiye almıyoruz, ben şimdi fırından gidecem baklava alacağım, oradan marketten bir şeyler alacağım, biraz kuru bakliyat falan yine 2 bin gider belki yani oda indirim kartı falan kullanıyoruz işte ve öyle et falan almayacağım yoksa yetmez yani...

bu gençlerin yerinde ben olsam gaspçı olurdum herhalde. iş beğenmiyor diyenler dua etsin bu gençler sizi ayaklarınızdan tavana asmıyor. bir gram vasfınız yok para içinde yüzüyorsunuz.

Motosikleti
?
@Motoseverrr ironi yapıyor, şaka yapıyor o.

2500 lira alıyorum ben günlük ve ayda 20 gün ile 26 gün arası çalışıyoruz, işe git gel yemek v.s. 500 lira çıksam 2 bin kalıyor günlük.. aldığım para para değil ama milletin kazancını duyunca ne diyeceğimi bilemiyorum.

millete bir bakıyorum ayda 35 bin maaş ile herşey normalmiş gibi yaşıyorlar.

birde aklımın almadığı şey ise bu insanlar tiki giyiniyor ve bende öyle bir algı oluşmuş ki onlar benden daha çok kazanıyor sanıyorum hep. benim yaklaşık 50 bin cebime kalıyor ayda ve iyi para sanıyorsunuz ama hiç ummadık masraflar çıkıyor.

bir çamaşır makinesi bozuluyor gitti 20 bin, telefon bozuluyor gitti 20 bin.. ayakkabı yırtılmış yada iş makinesi arıza yapmış yada motosikletin giderleri yada başka şeyler derken, kenara para atamıyorsun.

..... gençler iş beğenmiyor diyenleri ciddiye almıyoruz, ben şimdi fırından gidecem baklava alacağım, oradan marketten bir şeyler alacağım, biraz kuru bakliyat falan yine 2 bin gider belki yani oda indirim kartı falan kullanıyoruz işte ve öyle et falan almayacağım yoksa yetmez yani...

bu gençlerin yerinde ben olsam gaspçı olurdum herhalde. iş beğenmiyor diyenler dua etsin bu gençler sizi ayaklarınızdan tavana asmıyor. bir gram vasfınız yok para içinde yüzüyorsunuz.
Haklısın Reis Yaşım 15 Gençler İş Beğenmiyor Diyenler Var Ulan Sana 100 Tl Veriyim 1 Saat Ayakta Dur Bakıyım Dilenci Olsam 1 Saate 60 Tl Üstü Kazanırım

Motosikleti
Dominar 250
Gençler iş beğenmemekte haklı.

Görüyorlar sosyal medyadan ne hayatlar var, biz bi b*k mu gördük, yaşadığımız hayatı iyi sanıyorduk. İyi kötü alım gücümüz de var. Adam yukarıda bahsi geçen firmada çalışsa ne alacak? Hayali olan motoru mu? Gitarı mı? Ne alacak o parayla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar