Saat Gibi Motosikletler (El Emeği Göz Nuru Bunlar)

bunlardan ortakoyde hafta sonu kurulan pazardada satılıyo postanenın karsısında satan adam kendısı yopıyomus bıldıgım kadarıyla

Motosikleti
Dl650vstorm
harikasın dostum süper resimler valla. bak bunuda ben yaptım tam 1 haftamı aldı ne yazıkki eve gelen çocuklu misafirler kırmadık yerini bırakmadılar

marka= harley davidson
mekan= bizim divan

Son düzenleme:
hepsi on numara ötesi olmuş chopper sever olarak bunnardan bitane koleksiyonuma katmak isterdim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mükemmel yapmışlar yaw babamın bir iki eski saati var dededen kalma napsam acaba araklayıp bendemi böle bişiler yapsam :queen:

harikasın dostum süper resimler valla. bak bunuda ben yaptım tam 1 haftamı aldı ne yazıkki eve gelen çocuklu misafirler kırmadık yerini bırakmadılar

marka= harley davidson
mekan= bizim divan

dostum bunu senmi yaptın senmi aldın böle bişi nasıl elde yapılabilir . Gerci ben yaptım diyorsun doğrudur bunun malzemesi neyden demiş işlememi yoksa karton gibi bişimi acaba .? Sende gercekten mükemmel el becerisi var bence sen kendini bu konuda biraz geliştir (bunu yapabildiğine göre geliştirmişsin zaten) ve bu becerini değerlendir :cat:gerçekten güzel:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
arkadaşlar o harley maket zaten avrupadan getirttim kutu içinde parça parça herşeyini ben yaptım (birleştirdim)içinde şemasıda var.
sizde yapabilirsiniz okadar zor değil

abi orda bi hell cycle gordum cok super ben cok seviyorum bu tip motorları nerden temin edebiliriz biraz bilgilendirirmisin bizi??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar