emre dostum; haberi izledim. hangisi sendin.. motorların yanında duran mı yoksa üstünde olan mı? keşke topiği açtığında kendi resmini de koysaydın.. seni tanırdık.
şaka bir yana.. çok kısa idi. zaten haber değeri de o kadardı. şov amaçlı motosiklet görüntüsünden başka bir şey yoktu. zaten eleman benzinin zamlandığını, bu nedenle bazılarının motosiklete yöneldiğini söyledi. e bunu söylemek için bir iki de görüntü olsa idi iyi olurdu diye gidip emreben dostumuza da sormuşlar.
arkadaşlar.. türkiye de ciddi anlamda motosiklet programına ihtiyaç var. süresi en az 45 dk olmalı. her türlü model incelenmeli. en ucuzundan en pahalısına kadar. motosiklet ve motosikletçinin sorunlarına eğilmeli, çözümler sunmalı. sorular almalı, cevaplar vermeli. ufak tefek tamirat ve sorunlar hakkında detaylı bilgiler vermeli. motosiklet bakımı, güvenliği nasıl olur.. anlatmalı. sürüş teknikleri gösterilmeli. motosiklet aksesuarları incelenmeli. kıyafetler tanıtılmalı modeller incelenmeli.
soruyorum : VAR MI BÖYLE BİR PROGRAM
cevaplıyorum: YOOOOKKK
niye yok. ekonomik olmuyor galiba. NTV de 15 dk yayınlanan ve ne olduğu tam anlaşılamayan.. sanki ardından kovalayan varmış gibi hemen bitiveren bir motokeyf programı var ama.. içerik 0 (sıfır). o programı kim yapıyorsa.. niye öyle olduğunu gerçekten merak ediyorum. sorun nedir yani? para mı yok? sponsor mu yok? yada tek bir sponsor mu var da ha bire onların motosikletlerini gösterip duruyorlar? kardeşim, o motosikletleri türkiye de kaç kişi alıp da biniyor allah aşkına? nedir bu yaaa. adam gibi program yapın?
müteşebbis ruhlu arkadaşlara sesleniyorum. lütfen böyle bir program başlatınız bir yerlerde. ama NTV de olmasın. NTV 0-100 programında bile.. koş allah koş ediyorlar. noooluyor yav. kim kovalıyor sizi. abuk subuk şeylerde bol bol vakit varken.. böyle programlarda niye olmuyor?
arkadaşlar hangi kanalda motosiklet anlatan bir şeyler var? bari sizler yazın...