Arkadaşlar bende motor sürmeye heves ettim ve bu heves günden güne büyüyor.ama motor kullanmayı bilmiyorum.öğrenmek için hangi motorla başlamaLıyım ? bazı tanıdıklarım mobilet al dediler.sizin bu konudaki görüşleriniz neler ?:silent:
Kardeşim anlaşılan sana kar suyu kaçmaya başlamış, o zaman kurtuluşun yok.. tavsiyem hiç bilmiyorsan bisikletten başla, (denge için) O kadar da değil diyorsan farketmez herhangi bir vitessiz motorla başla, zamanla ihtiyacın olan motoru hissedersin, kolay gelsin. Bu arada başlamadan önce tecrübe için internetten bol bol motosiklet kazalarının videolarını izle, yanlış anlama ben 35 yıllık motor sürücüsüyüm sürekli izlerim, farkında olmadan kendi yaptığımız hataları görürüz.
Kardeşim anlaşılan sana kar suyu kaçmaya başlamış, o zaman kurtuluşun yok.. tavsiyem hiç bilmiyorsan bisikletten başla, (denge için) O kadar da değil diyorsan farketmez herhangi bir vitessiz motorla başla, zamanla ihtiyacın olan motoru hissedersin, kolay gelsin. Bu arada başlamadan önce tecrübe için internetten bol bol motosiklet kazalarının videolarını izle, yanlış anlama ben 35 yıllık motor sürücüsüyüm sürekli izlerim, farkında olmadan kendi yaptığımız hataları görürüz.
En iyisi CBF150 al.Koruma demiri taktırırsın.Motoru devirsende bişey olmaz.Zaten acemisin illa ki devirirsin motoru.Eğer cup tarzı veya scooter tarzı alırsan devirince masraf çıkarır.Hem cbf150 ile vites devriyaj olayını kavrayıp öğrenirsin.Çok rahat ve konforlu bir motordur.Asla yolda bırakmaz.