Bu zamdan,bindirimden, bu motora heveslenen arkadaşlar adına üzüldüm.
Perşembe'nin geleceği,Çarşamba'dan belliydi. Kanuni yedek parçaya zamları direkt yansıtmıştı zaten (kura bağlı olarak)
Sırf egzozu bile 1000 küsür liraya çıkınca varın gayrısını siz düşünün.
Neyse,
Hyosung -Global'deyken- zaten 8.950 liradan satılıyordu. 2 yıla yakındır da bu fiyattan satıldı yanlış bilmiyorsam. (ben Hyo'yu 1.5 sene kulllandım ve ben motor almadan bana verilen fiyat bu idi)
Adı ST Kanuni olunca fiyatı 8500'e çektiler ve bir ara kampanya ile 8000 liradan GT250R satttılar. Hoş bu indirim bölgeseldi. (İstanbul'a has)
Şimdi ise 1000 küsür lira zam görmüş.
Bana kalırsa olağan bir zam. Küresel kriz olmadan önce bile Hyo'lara zam geleceğini dillendiriyorduk.
Bu saatten sonra kimse GT250R almaz diyorsunuz ama öyle bir alırlar ki!
Ben Kawa Ninja 250R'ın bile hiç satmayacağını (biraz abartı) düşünürken o fiyat ve -GT250R'a göre-o cılız cüsse ile iyi satıyor genede.
9000 lirayı gözden çıkaran adam dişini bir süre daha sıkar.
10000 liraya şöyle 1000,1500 kira daha ekleyip şöyle 2005 model güzel bir 600F alınmaz mı? Alınabilir.
Ben kazasız,temiz,km'si düşük ve de aksesuarlı 2007 model motorumu 7000 liradan satılığa çıkardığımda ve 6750 lira istediğimde ST'lerin 8000 liraya düştüğünü söyleyip bana üstü kapalı olarak "kazıklayacak keriz bul" mantığı ile yaklaşan arkadaşların 10000 lira civarına çıkan fiyatlar karşısında ne yapacağını da merak ediyorum.