sıfırını 5000 bine çekseler bile s&t yi gene almam onun masrafıylamı uğraşacam görüyom buradaki normal kanunileri servisten çıkamıyolar bide ben konuyu tam anlıyamadım hyo damı zam yapmış
sıfırını 5000 bine çekseler bile s&t yi gene almam onun masrafıylamı uğraşacam görüyom buradaki normal kanunileri servisten çıkamıyolar bide ben konuyu tam anlıyamadım hyo damı zam yapmış
arkadaşlar anahtar teslim herşey dahil 8000 ytlye verrim gt250r turuncu siyah ilgilenenlere duyurulur malum yazda geliyor bu aya için geçerli yani 31,01,2009 a kadar kaçırmayın irtibat tel 0533 622 0662
hayırdır niye satıyorsun makinayı. iyi makina değilmi
Kardeşler kışa girmeden hyosungların st kanuni olma aşamasında merak ettim bayiide inceledim.7.250 TL yi hakedeceği konusunda ciddi şüphelerim oluştu ki 8.850 TL fiyat hakında hiç düşünmem bile.Ben imalatçı sanayiici olarak bu paraya acırım.En kötü japon bunlardan çok daha evla.Metal yorgunluğuna gelince bunlar zaten fabrikasyon yorgun.
Valla YBR 250'nin 10400 TL'ye satıldığı yerde 7500 TL'ye satılan GT 250 bedavadır benim gözümde. Yeni fiyatla 9000 TL için bile ikisi arasında S&T lehine tereddütte kalırım. Sizin baktığınız dönemde bunlar karbüratörlü ve analog göstergeli idi. Şimdi ise dijital göstegerle ve enjeksiyonlu olarak satılıyorlar. Sahibinden'de 6990 'a satılanlar hala duruyorsa kaçırılacak motor değil.
Mümkün olsa şu dışarıdan bakarak motorların kalitesi hakkında fikir yürüten arkadaşlarla birgün beraber bakıp tecrübelerinden yararlanmak isterim. Bir otomobil fabrikasında çalışan bir mühendis olarak dış görünüşten yola çıkıp nasıl kalite konusuna varılıyor merak ediyorum doğrusu.
Metal yorgunluğu hakkında fikir sahibi olmayan kişiler gidip 10 yıllık hurda SS'lere aynı parayı vermekte özgürler tabi.