Üstü kapalı güzel bir hakaret. He he çok komik!...
Ha bu arada ,Comet motoru değil bu 1 (GV 250'nin motor bloğu ve 3 motor paylaşıyor bunu)
Comet olsa bile Comet'e devir kesici konmaz diye birşey mi var ? -2
Comet'i kuryeler kullanıyor ne demek? Onlar insan veya motorcu değil mi? -3
Comet ile R arasında farklar öyle grenajdan ibaret değil.-4 (uzar gider daha)
Derbi GPR 125 bisiklet gibi duruyor diye Derbi kullananlar da çocuk mu oluyor? (sözüm meclisten dışarı)
Lafınızın nereye gideceğini düşünerek konuşun. (hepimiz hatta)
Hyo'yu sevmiyorsanız "sevmiyorum" dersiniz geçer gider.
GV 250 nin motoru kullanılıyorsa bu daha kotu bısıy cunku o zaman GT250 R resmen bır chooper-cruiser motorunu kullanıyor racıng olması durumundan soz edemeyız o zaman bu durumda.
Comet motora teknik anlamda devır kesıcı koyulabılır tabi ama kullanım mantıgı gozonune alındıgında kullanışlı bir uygulama olmaz bu.Cunku comet motorda redline kapatmaya çalışmak zaten pek mantıklı bişi diil.
Cometi kuryeler kullanıyor demekle kuryelerle ılgılı bı kucultme durumunu kastetmedım.Kuryeleri gostererek, kullanış amacının genel kullanıma uygun oldugunu, racing olmadıgını gostermeye calıstım.
GT250 ile GT250 R arasındaki motor farkı neymiş bi izah edebilirsen bilgilenmiş oluruz.
Bence sen hayatında hiç Derbi GPR 125 R ' ı yakından görmemişsin.Dizayn konusunda eleştirilebilecek bir makine diil herkesin begenısını kazanmıs bir model.Cunku aprillia RS 50 ile aynı kasaya sahiptir italyan dizaynı yani anlıycaan.
Hyoyu sevmiyorum çunku Cunku safkan bir racing diil kesinlikle.Şahin görünümlü doğan gibi.
Racing görünümlü comet yani.