S&t Kanuni 250r Korna

ARKADAŞLAR KORNANIN YETERSİZ OLDUĞU KANAATİNE VARARAK SEGER MARKA BU KORNAYI TAKTIM VE ÇOK MEMNUNUNİLGİLENEN ARKADAŞLARA BİLDİRİLİR.

İSTEYENLERE YARDIMCI OLUNUR.

Güncellllllllll.........................

güncel......................................................

Son düzenleme:
Hayırlı olsun .....Arkadaşım belki gözünden kaçtı ama kornayı radyatörün önüne takmışsın.Radyatörün bir kısmı doğrudan rüzgarı alamayacak ve Allah korusun garantilik bir durum söz konusu olursa,bu taktığın korna motoru garanti kapsamından çıkarabilir.Mutlaka motorun başka bir tarafına monte edeceğin yerler vardı.

Son düzenleme:
Mühendis abiler orayı uygun görmüş demek.Tamam o zaman sorun yok,iyi sürüşler.....

Hayırlı olsun .....Arkadaşım belki gözünden kaçtı ama kornayı radyatörün önüne takmışsın.Radyatörün bir kısmı doğrudan rüzgarı alamayacak ve Allah korusun garantilik bir durum söz konusu olursa,bu taktığın korna motoru garanti kapsamından çıkarabilir.Mutlaka motorun başka bir tarafına monte edeceğin yerler vardı.

orjinal kornada ordaydı zaten sadece biraz daha büyük kornnın çapı. fiyatı:10 ytl arkadaşlar yakında olan arkadaşlar olursa temin edebilirim.ben ist fatihteyim.sakın yanlış anlaşılmasın ticaret amaçlı değildir yardım etmek isterim ihtiyacı olanlara bu siteden çünkü çok yardım gördüm.

En iyisi bu son moda olan ferrari kornası diyorlar havalı korna:mrgreen::)

Kardeş ya orjinali okadar büyük değil yav. onu başka bi yere aldırsanmiki? çünkü radyatörü baya bi kapatmış.

benim kornadan 7 ytl ye almıştım memnunum.takacak yer olsa bi tane daha takcamda yer yok:p

Ben minicik motora koskocaman ferrari kornasını taktım oda cok farklı bir hava verdi benim motora:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar