S.o.s!!!!!!!!!

gezilerde arkamdan gelen arkadaşlar bzen arka lastigin 8 çizdigini söylüyolar..buda beni ürkütmeye başladı biraz...acaba sorun jantlardamı yoksa başka bişeydemi...yardımcı olursnız sevinirim:silent: :silent:

Son düzenleme:
Wodka kardesim buyuk ihtimal sorun jantlardadir , eger biraz fazla zorladiysan jantlarda egilme olabilir, cin isi iste belli olmaz bu adamlara:pr: , birde arka tekerin saseye baglanti noktalarini kontrol ettirsen heralde sorunun nerde oldugu buyuk olcude anlasilir.Genelde bu tip arizalar bu iki yerde bas gosteriyor

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
motoru kendin ayağa alıp kontrol etmedin mi hiç
zaten sorun kendini belli edecektir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abıcım bilyelerde bosluk var mı bı baksan iyi olurrr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benım jawamın ön bılyelede bosluk vardı buda tekerı havaya kaldırıp elle hafıf sallayınca bellı oluyordu ..gıdıp bılyelerı değiştirdim ve sorun kalmadı...bence sende önce bılyelere bı bakkk

gezilerde arkamdan gelen arkadaşlar bzen arka lastigin 8 çizdigini söylüyolar..buda beni ürkütmeye başladı biraz...acaba sorun jantlardamı yoksa başka bişeydemi...yardımcı olursnız sevinirim:silent: :silent:
Berker, arka lastiğin daha önce hiç patladı mı?Patladıysa yama yaptırdın mı?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eğer lastiğin patlamışsa lastikçi oturtturamamıştır dış lastiği...En güzeli sehpaya al 2 ye tak gaz ver sorunun nerden kaynaklandığını anlıyacaksın mutlaka...

Berker motora öyle binme. Yolda bir sakatlık çıkmasın üzme bizi. Hemen kontrol et. Anlamazsan Erti ile görüş bakın beraber gene anlamazsanız ben veya volkan gelir bakarız. Durumdan haberdar et bizi.

benım zonghsende de var sanırım...

Arkadaşlar arkadan geldiklerinde diyolardı yalpa yapıo senin teker.. Sonra ayak üstünde arka tekeri kaldırıp, arkadası motoru tutturdum biraz baktım 1.2. viteslere gaz oynamalarına hiç bi sorun goremedim...

Bi ara da benim arka teker saseden yamuk duruyo diyolardı. ön teker sagda arka teker solda ama yalpa yapmadan ... Bilemiyorum... Su ana kadar kendi gozumle bi aksaklık gormedigim için güvenle binebiliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar