s.a.

daha yeni üye oldumm yamaha dt125r kross arıyorum 2000 model fiyat hakkında bi bilginiz varmıı yada bu motora sahip olmuş kişilerr bana bilgi verebilirmii özellik ve fiyat hakkında saygılar....

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:
bu arada başlığı uygun yer olan tanışma başlığına taşıdım

hoşgeldin... hazır konun tanışma başlığına taşınmışken kendini tanıtmaya ne dersin? bir yere girerken öyle birden ben bunu istiyom diye atlanır mı? :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
abi senden çok istediğin motoru tanımış olduk.ama yanlış anlamadıysam bu yazıyı başka biyere yazmışın ve sonra buraya taşımışlar.yani tanışma mesajı değil aslında.motoru bulduktan sonra siteye devam ediceksen eğer
hoşgeldin:rendeer:

a.s hoşgeldin,dur bi nefes al soluklan acelen ne motoru sonra alırız yaf,önce seni bir tanılayılım dimi yangından mal kaçırmıyoruzkii

Hoşgeldin. Güzel bir seçim 2,5 sene önce ben de vardı çok güzel rahat ve kullanırken insana güven veren seri bir cross'tur. 0-100 8 sn. 115 kilo 125 cc olmasına rağmen boyutları ve duruşu daha iri görünür. DT 125 R Hem marş hem ayaktan çalışır DT 125 sadece ayaktan çalışır. 125 cc. su sogutmali 2 zamanli motoru 8500 devirde 13 HP, 6 viteslidir. Arka çatal gövde'ye sabit değil bu özelliği anlatmak zor. Gövde ile tek parça değil yani motor ortasında bir mil ile birleşik ve süspansiyonu var. Kapı menteşesi gibi yani.
Unutmuşum motorda atak sistem var. Birde Resimde gördüğünüz granajlar DT125 R de var ama DT125 de yok DT125 benzin deposu çıplak duruyor. Bu da görüntü farkı oluşturuyor. 2 zamanlı ama yağ benzin deposu içine değil ayrı bir kaba koyuluyor. Benzin sarfiyatı 4 zamanlıya göre daha fazladır. Parça fiyatı ve temini konusunda Yamaha servisinden bilgi almanı tavsiye ederim. Performans konusunda kafana birşey takılmasın. 40-45 derece eğimli asfalt bir tepeye 4 ncü vitesle 2 kişi tırmandık. İlk aldığımız gün sadece test etmek için Hasangurleyen ile birlikte eve gelmeden Maltepe Gülsuyu ve Zümrütevler arasındaki Ormana giden yolda bu testi yapmıştık. Motorun kötü bir yanı insanı aklını cadde dışında kullanmaya zorluyor.:queen: Slwer ve ibobey'i benden motoru aldıklarında hiç asfalt üzerinde görmüyordum.

Bu kadar yeterli sanırım birkaçta resim buldum internetten.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar