S.A ve ilk konum =)

arkadaşlar s.a aranıza yeni katıldım...dün 2006 model arora 150 T-15 motosikletimi sattım çok iyi bi halde değildi fakat 750 ytlye werdim 2 senedir motor kullanıyorum ve babamın hala haberi yok =) şimdi inş. keeway superlight almayı dusunuyorum 2. el fakat yeterli bilgiye sahip değilim yardımlarınızı bekliorum ... :silent:

hoşgeldin uzn_- umarım istediğin motosikletine kavuşursun. bilgim yok keeway'ler hakkında olan arkadaşlar muhakkak yazıcaktır. keyifli forumlar.

saol dostum kawusucam inşallah bilgileri aldıktan sonra cok uygun fiyatları war forumuda inceliorum zaten tekrar cok saol ..

a.s hosgeldin keeway hakkında merak ettigin ne? özeline msn atıyorum ordan sorabilirsin

Moderatör
Babanin elbet birgun haberi olacaktir :p Bu arada hosgeldin

walla haberi olduu zaman hosgeldin dicek bi sanal arkadasın olmaz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin. habersizce yapılan işler her zaman doğru olmayabilir. ebeveynlerin her zaman en iyisini bilirler

Aramıza hoş geldin en yakın zmanda babana 2 yıldır motor sahibi oldugunu ve dikkatli bir şekilde kullandıgını anlat en iyisi bu olur.:) Umarım istedigin motoru alır kazasız belasız günlerde kullanırsın.Almak istedigin motor(keeway) sahibi olan bir çok arkadaş var burda sana yardımcı olacaklarından eminim.:rendeer:

Hoşgeldin.
İlk intiba çok önemlidir."s.a" gibi bir başlangıç bence biraz lalettayn olmuş.Tabiki bazı alışkanlıklar insanın davranışlarını etkiler fakat yazıyla tanışmalarda daha özenli olunabilir.Ha! "Sanane?" dersen yazımı hiç dikkate almazsan sevinirim.

arkadaşlar s.a aranıza yeni katıldım...dün 2006 model arora 150 T-15 motosikletimi sattım çok iyi bi halde değildi fakat 750 ytlye werdim 2 senedir motor kullanıyorum ve babamın hala haberi yok =) şimdi inş. keeway superlight almayı dusunuyorum 2. el fakat yeterli bilgiye sahip değilim yardımlarınızı bekliorum ... :silent:

Önce Hoşgeldin,
2 yıldan bu yana motosiklet üzerindesin ve ailen bilmiyor:silent:
kısacası yanlış ve acilen aileni bilgilendirmeni rica ediyorum senden! nedenmi?
Sorumluluklarını bir düşün!kaza yaptığını bir düşün! sen doğru ve kurallara uyan harika bir sürücü olabilirsin ama etrafındaki yüzlerce trafik bireyi...ya onlar? ummadığın bir anda feci bir kaza yaşayabilirsin! bunun sorumluluğu çok ağır kardeşim.Sen sen ol aileni bilgilendir derim.Benim oğlum (21 yaşında ) bu şekilde hareket etse, bir ASLA afetmem iki ben yaşadıkça motosiklet kullanamaz.

Soruna gelince:
Keway Superlight 150 gayet güzel,iyi işçilikli ve estetik bir motosiklet.

uzn_- ;

Hoşgeldin..:)

Kalıcı ve katılımcı olman dileği ile..

::tutkuy::

aleyküm selam hoşgeldin arkadaşım. Diğer arkadaşlara katılıyorum, aileni haberdar etmen senin için daha iyi olur. Sen söylemeden haberleri olursa motora binmene bir daha izin vermeyebilirler. :)

hoşbuldduk hepinize çok teşekkür ediyorum (bu lalettayn olmasın ;) ) ailemde sadece annemin haberi war fakat babama haber wermei bir kere dusundum pişman etti beni inat edio e bende onun oğluyum ondan inatcıım :) bakalım neree kadar

Motosikletini sattığındanmı yoksa motosiklet kullandığından mı haberi yok babanın ? :)

Superlight hakkında kötü şeyler duymadım. Sorun yok yani.

motosikletin m'sinden haberi yok satmak falan diil kullandıımı bilmio kendileri :D oğrenciim we ondan habersiz aldıım içinde uygun we sorunsuz bi motor istiyorum kndme

Forumdan Uzaklaştırıldı
aramısa hoşgeldinn ..! inşş alırsn :)

Aramıza hoşgeldin.. Keeway iyi motordur ama acaip titrer :) Demedi deme :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar