RX3i Evo Topcase

Arkadaşlar merhaba 200 ns kullanıyorum . Bu motosiklete topcase takma fikrim var ancak piyasadaki sıradan topcase'ler pek gözüme hitap etmiyor. Alüminyum kare olmasını istiyorum (en azından görünüm olarak) fakat fiyatlarına baktığım zaman bütçemi çok aşıyor . Set olarak baktığımda 2-3 bin tl'yi gözden çıkarmam gerek .Size sormak istediğim bu rx3i evo modelinin topcase'nden satın almam mümkünmüdür ? Temin ettiğimizi varsayarsak bağlantı demiri işini nasıl halledebilirim ?

motoru ağırlaştırır 200cc beklenen verimi vermez güç kaybı yaşarsın rx3i evonun topcasesi çok küçük kask girmez evrak için olur ancak.

Arkadaşlar merhaba 200 ns kullanıyorum . Bu motosiklete topcase takma fikrim var ancak piyasadaki sıradan topcase'ler pek gözüme hitap etmiyor. Alüminyum kare olmasını istiyorum (en azından görünüm olarak) fakat fiyatlarına baktığım zaman bütçemi çok aşıyor . Set olarak baktığımda 2-3 bin tl'yi gözden çıkarmam gerek .Size sormak istediğim bu rx3i evo modelinin topcase'nden satın almam mümkünmüdür ? Temin ettiğimizi varsayarsak bağlantı demiri işini nasıl halledebilirim ?

RX-3'ün topcase alüminyum değil ki,plastik hemi de adisinden...

o zaman daha çok işime gelir çünkü ucuz olur , arkadaşlar nerden satın alabilirim bu çantaları ?

o zaman daha çok işime gelir çünkü ucuz olur , arkadaşlar nerden satın alabilirim bu çantaları ?

Maalesef! Mondial yedek parça fiyat listesine göre sadece arka çanta 242 TL. Üstelik gövdeye bağlanma tablası falan da belirtilmemiş. Bence RX3'ün forumuna girip, arka çantayı daha önce söken ve yerine büyük çanta takmış olan arkadaşların çantalarına teklif verin. Ama gövdeye bağlantı için ne yaparsınız bilmem. Selamlar.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar , 242 lira çok çok makul bir fiyat benim için , bağlantı demirini gerekirse özel yaptırırız o problem değil , ben internetten bahsettiğiniz siteden sipariş olarak alabilir miyim ? Ya da burada bu çantayı değiştirip satmayı düşünen var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar