rüzgar! radyatör

Arkadaşlar venox kmyco 250 için radyatöre ihtiyacım var, buna uyumlu bir

başka radyatörde işimi görür düşüncesindeyim , yardımlarınız için şimdiden çok

teşekkür ederim,:cat:

Oto kalorifer radyatörü tamircilerine bir danışın,yenisini yapabilirler.sizinkinin benzerini veya bakırsa kazanlarını kullanarak yenileyebilirler.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ihtiyar +1 , eski radyatörünüzü elinize alın ve oto parçacılarına gidin, yüksek ihtimal ile bir otonun kalorifer peteği işinize yarayacaktır. oto parçacılarda bulamazsanız eğer kamyon ve kamyonet parçaları satan yerlerede bakın.

eger ıstersen kaza yapmıs bı tane venox var sorabılırız su an nebıogullarında orjınal radyatör 380 ytl cıvarındaydı su an ne kadar tam bılmıyorum tam olarak sorun ne?

rüzgar!

eger ıstersen kaza yapmıs bı tane venox var sorabılırız su an nebıogullarında orjınal radyatör 380 ytl cıvarındaydı su an ne kadar tam bılmıyorum tam olarak sorun ne?

merhaba , kaza yapan arkadaş için üzüldüm geçmiş olsun ,

benim radyatörde ufakbir kazaya maruz kaldı , 166 dolar civarında orjinali ben daha uygun bir fiyata bulmak istiyorum çünkü böyle bir radyatör için gerçekten çok fazla,

eger temasa geçme şansımız varsa nebiogullarındaki motorla , radyatör için ne kadar isterler öğrenebilirmiyiz ?

ilginiz için çok teşekkürler,,,

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Git 20 liraya hurdacıdan kalorifer peteği al..Hem daha iyi netice verir hem de ucuz olur....

rüzgar:)

arkadaşlar ,orjinal radyatöre koştuk artık ---- ilgilenen arkadaşlara

teşekkürler , kimse parçaların peşinden koşmasın :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar