Rüzgar artık daha özgür (:

Arkadaşlar merhaba;

Geçen sene aldığım Kanuni Seyhan 125 üzerinde yeterince tecrübe edindiğimi düşünerek, bu sezona daha güçlü bir motosikletle girme hayalini gerçekleştirdim ve 1998 model Suzuki xf650 Freewind aldım.

Eski sahibi 2 -3 hafta önce tekere kalmaya çalışırken yana devirmiş.Diğer parçaları da boya istiyordu. Tüm grenajları söküp boyaya verdim, o yüzden fotoğraf koyamıyorum.

Motosikletin 2011'e kadar vizesi var. Griden siyaha dönüyor motosiklet. Henüz ruhsatı üstüme almadım yeni rengi işletmek için. Vizeye tekrar girmesi gerekiyor mu acaba renk değişikliği için?

Temsili resim:
2lt2hoj.jpg

üstüne alma işlemini yaparken onu da halledersin.İki defa 108. tl ruhsat parası verme.
Hayırlı olsun

Teşekkürler arkadaşlar.

Zaten rengi işletmek için ruhsatı üzerime almadım henüz. Aynen dediğiniz gibi 2 kere masraf etmeye gerek yok. Peki vizeye girmesi gerekiyor mu renk değişikliğinde?

Boyattığın yerden fatura , renk kodunun falan olduğu bir belge alıyorsun.Trafiğe gidiyorsun..
Ki zaten gideceksin , arada kaynayacak.Tuv ile falan işin yok.Kolay gelsin

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayirli olsun muhterem. Allah kaza bela göstermesin. Birde ben alabilsem çok iyi olucak. :)

SinanAksu; göznlünüze göre bulursunuz umarım. Deauville hayallerimi meşgul eden bir motosiklet bu arada :)

mondial50tt; fiyat söyleme nazar değer derler ama, ~4.500 TL'ye mal oldu.

TORAMAN; teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar