Rüyamda arkadaşımı motosiklet kullanırken gördüğümü söyledim..

1LGJBb.jpg
[/url][/IMG]

mevzu şeye dönecek diye okudumda düşündügüm gibi olmadı
mezarında bir ışık var ama nasıl bir ışık (mevzuyu anlayanlar sessizce like bıraksın ) :)

açtığın boş başlığınla yazdığın bu yorum büyük bir çelişki yaratıyor yada hayır yaratmıyor böyle bir baslık acsam bende bos bir insan oldugumu düsünürüm.

Adam motosiklet ile ilgili bir rüyasını burada paylaşmak istemiş. Benim anlamadığım madem ilginizi çekmiyor, neye tıklayıp daha birde baltalayıcı yorumlarda bulunuyorsunuz. Sizinkisi de içi boş bir yorum olmuş. :) "şikayetname" zaten forumca vukuatlı onu s geçiyorum.

Başka bişi yazacaktım, ne yazdım hey Allahım yaa... :silent:

Adam motosiklet ile ilgili bir rüyasını burada paylaşmak istemiş. Benim anlamadığım madem ilginizi çekmiyor, neye tıklayıp daha birde baltalayıcı yorumlarda bulunuyorsunuz. Sizinkisi de içi boş bir yorum olmuş. :) "şikayetname" zaten forumca vukuatlı onu s geçiyorum.

ya babam ben size ne ettim yaw herkez bana takmış kafayı vurun öldüründe kurtulayım

Rüyanın çıkmış zaten , kendisininde motosiklet kullandığını keşfetmişsin , sonraki adımın güvenli ve nizami kanuni sürüşe sevk edip , beyin fırtınası yapacaksınız , ehliyeti temini kurallara riayet vb konularda muhabbetiniz artacak.

Rüyalarınızı sağda solda , hele net aleminde , hele herşeye grift şekilde kötüye yoracaklara anlatmayın , bana hiç anlatmayın , yalnızca yoruma göre vücud bulabilecekleri konusunda bi kaç şey okudum , daima iyiye yorun.

Anladım hocam. şuan sizin beni yermeye ''çalışmanız'' beni germedi açıkçası.Arkadaşıyla konuşmasının ss'ini alıp başlık olarak açması bana anlamsız geldi ve küfürler çok göze çarpıyor. forumda yeni olduğum için ilk kez küfür içeren bir başlık görünce garipsedim.Ne mana diye sorunca''O değilde forum boş adamlarla dolmuş artık'' dedi buna karşılık böyle bir yorumda bulundum.

vah anasını ermişmisin bilader ya bak içine doğmuş iyiki haber etmişsin yoksa mazallah ya birşey olsa o vicdan azabıyla nasıl yaşardın.bu haber yayılır artık once sosyal medyada fenomen olursun sonra bbc -cnn dünyaya açılır instegramda ise nusretin ününü yere serersin hey allahım ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar