Rüyada Panda Görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun aleykum abilerim ablalarım ...nettiniz...:p

bu sevgiye ne kadar layığım bilemedim...hani kasedi 400.000 satan popstara mikrofon uzatırlar ve der ki...

"bir dahaki albümüm için şimdiden yardırıyorum...daha iyi olacağım...sevenlerime en güzel şarkıları yorumlayacağım vs..."

böyle bir beklenti var mı acaba...5 yıldır geyiğe adadığım varlığım ve duruşumu son 1 yıldır cbf 150 cilere teknik paylaşım olarak vermeye başladım...

geyikte sınır tanımayanlardan kümülatif tecrübe sahabısı rasyonel üyeye dönüşmek de güzel bişey tabi ki...

dediğim gibi sizlere ne derece layığım işte bütün mesele bu...:pale:bu sevgi yükünün altında eziliyorum...

bu sevginin karşılığında ne verebilirim sizlere...olayı alacak verecek şeklinde düşünmüyorum ama bu fenomenik prizmanın içinde rolüm ne olabilir...:p

acaba sizlerle olan gönül bağım...hoşgörüm ve direkt hayatın içinde varolan paylaşımlarımın bunda etkisi fazla galiba...burada hakkımda pozitif şeyler düşünen kişilerin hayatlarının bir karesinde oldum..bellekte bıraktığım izler itinayla saklanıyor ki bu sevgi şarapnelini bedenimde ruhumda gururla taşıyorum...:rendeer:

hoşgördük değerli dostlarım...aslında özel olan güzel olan sizlersiniz...sizlerin sevgisini sempatinizi kazandığım için şükürler olsun...kırdığım ve/veya kıracağım kalpler için ise şimdiden özür dilerim...:cherry:

ülen bu panda kimliğide üzerime tam oturdu..:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metehan tatil yaramış, bomba gibi bir girişti inşallah patlamazsın.:mrgreen:

Hoşgeldin mete_han :)
Sen bizlerleydin ama bizler sensizdik. Bansız forumlar :cat:

yahu arkamdan niye dedikodu yapıyorsunuz...:pşimdi kime cevap vereyim...nezaket gereği tüm benle alakalı mevzuları cevaplarım...ama burada hedef tahtasında tek ben varım bu kadar makaraya cevap yazacak sıhhatde değilim ki...yorgun gelmişim 21 de eve...o eski enerjimde yok vallahi...isteyen istediği kadar kitler valla artık bişey hissetmiyor bedenim...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de dalgasına demiştim kuliste az sonra gelecek diye gerçekten geldi ha assolistleri geçtin aga.:queen:

Hoşgeldin mete_han :)
Sen bizlerleydin ama bizler sensizdik. Bansız forumlar :cat:

evet dostum ben her gün takip ettim siteyi...ve 6 ay nasıl geçti anlamadım...özlemişim inan...:rendeer:

Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu:
Her 120 Saniye sonra Mesaj yazabilirsiniz. Yeni Mesaj yazabilmeniz için daha 29 Saniye beklemelisiniz.

uyarılar hayatın her yerinde...kurallar...:cherry:

cbf 150 kulanıcılarında köften hazır :cherry::rendeer::rendeer:

Hoşgeldin mete_han aga :):rendeer:
Kazasız sürüşler, ban'sız forumlar :)

Aydo gangamıda pek özledim ha...devir saati projesinin baş mühendisi ...:p

mbüyük aga köftesiz bir kış geçiyor...:pale:

HOŞGELDİN:rendeer:

tanışıyozmu birader...:queen:

bildiğiniz üzere kişiye özel topik açılmıyor...bende fazla şımarmadan bu topik kilitlensin isterseniz...şimdi yöneticilere bi msj atayım konunun kapanması adına...sonra kişiye özel ayrıcalık yapılıyor diye dedikodu çıkar...geyiği her yerde yaparız dimi...

Son düzenleme:
bizde senden bahsediyodukk...çomak momak ile ilgili bişi vardı aklıma gelmedi...:queen:

hoşgeldin çok özledik seni ba..:rendeer:

Hosgeldin Mete cim..
Bizlerde seni özledik..
Bu sarki benden sana armagan.. :rendeer::rendeer:

[YT]vVZcTeEZ5G8[/YT]

abicim bende seni özledim...yaz gelecek belki buralara geleceksin hemi...önceden arar sorardın şimdi onuda yapmazsın...:pale:

bende sana bi şarkı armağan edeyim...:cherry:

http://video.google.com/videoplay?docid=-4114397127563559102#

Yiğidim aslanım hoşgeldin :rendeer:

Fındıklının gururu abim selam sevgiler olsun...evinde çapırın yine müzelik bir şekilde duruyormu ...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------

Vay kardeşim hoşgeldin özlemiştık seni....

enteplim selamlar olsun...:rendeer:

En çok da Halis Abiyle Savaş abiyi özledim...:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar