Sevgili Lucas belki de hayatında ilk defa olmuş 5 defa kimlik sorulması ama ne kadar rahatsız olmuşsun değil mi? yıllarca doğu ve güneydoğuda süregelen biryöntemdir bu üstelik doğuda sadece 5 kere kimliğinize bakılmaz bir de aşağılanırsınız hatta ne doğusu batı da da aşağılanırsınız ör: daha önce anlatmış olabilirim forumda tekrarlayayım 2tane arkadaşım la gece arabayla turluyoruz kadıköy natilyusun orda çevirme olur bazen bizi de çevirdiler o gece polis başladı sorulara biz arabadayken içki varmı esrar varmı eroin var mı bu saatte dışarda ne işiniz var falan sürücüye alkol testi yaptı bişey yok normalde bırakması lazım ama başladı bu sefer memleket sorgusuna 1. arkadaş:rizeliyim 2.arkadaş:kastamonuluyum bana sordu sen nerelisin Digor luyum dedim çek arabayı sağa arabayı arayacağız...işte hala bu mantalitedeki insanlara rağmen ülkemizi severek yaşamaya çalışıyoruz...Ben bedepeliyim dediğimde tepki gelmemeli kimseyi dışlamayın haaa yine de gelecekse tepki gelsin biz yaparız remiximizi...
Biz,
Şimdi kapalı bir kuruyemişçi dükkanının
-ki bütün plan kar altında
Tuzsuz ay çekirdeği çitleyip
Yanı sıra bafra içmektir-
Kötü ışıklandırılmış vitrininden
Umutsuzca içeri bakan,
Kimliği gereğinden fazla sorgulanmış,
Merhabadan çok çıkar ulan kimliğini denmiş,
-yani sistem kendi verdiği kimliği
Zırt pırt geri istemektedir-
Doğduğu yer yüzünden
Doğuştan kavgacı zannedilen ama
Pek çoğu kavgadan nefret eden
Kavgacı
Esmer
Cesur
Yılmaz Erdoğan - Ankara
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.