Rusya'da Köpeğin Neden Olduğu Motosiklet Kazası (video)

Rusya'nın Perm Kenti'nde 60 km hızla giden bir motosiklet köpeğe çarptı. Motosiklet devrildi ve motosiklet sürücü yaralandı. Köpek olay yerinden kaçarken, kazanın görüntüleri saniye saniye motosiklet kamerasına yansıdı.

Yola çıkan köpeğe böyle çarptı.

Kaynak: Novahaber.com - İHA

Ekli dosyalar

• yola-kopek-firlamasi.jpg
    yola-kopek-firlamasi.jpg
    55.3 KB · Görüntüleme: 22,769
Kornaya basacağına hoooooooşt diye bağırsaydı işe yarardı.

İnsan, köpek veya yola fırlayan top, kamyon kasasından düşen herhangi bir şey, bunlar başımıza gelebilecek şeyler. Özellikle bu kadar geriden farkettikten sonra tehlikeyi savmak aslında çok kolay.

Son düzenleme:
Beyaz araç neden bir anda durdu? sorusunu sorarak, trafiği okusaymış ve biraz daha sakin gitseymiş,kornaya da panik frene de gerek kalmayacakmış...

Kesinlikle sürücü hatası yolu okumak ve ön görülü olmak gerek, bi kere aydınlatması olmayan bi yolda gece vakti karşı şeritte ki arabının durduğunu görüp hemen yavaşladım yolda iki köpek kavga ediyordu belki o araba olmasaydı sonuç aynı olacaktı. Zaten bıktım hocam şu itlerden vallahi geçen motosiklet örtümü parçalamış, durup dururken motorun tekerine koşar bin türlü tehlike yaşarsın.

Yola bakmamis.Fren zamaninda yapmamis.Panik durumlarinda yapilmasi gerekenleri pratik yapmak onemli.

tamam kornaya basıcağına frene bas ya da bi şans daha var köpek sola yürüyor sen sola gitmeye çalışıyorsun bakışını köpekten alıp sağ tarafa yöneltsen o anda kaçarsın ben çok denedim boş yolda bakış nerdeyse motor orada oluyor.Soğuk kanlı olup panik yapmadan çabuk olmak gerek.

Bravo ya herkes her şeyi biliyor : )
sokaklarda her gün kaza yapanlar kim öyleyse

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çarptın artık... Motoru ne yatırıyorsun embesil...

hepiniz şimayer kesildiniz....yok durabilirmiş yok trafiği okucakmış falan filan.kaç kez motordan düştüm sayısını bende unuttum ama hiç olmayacak yerde düştüm.basiret bağlanınca oluyo....

Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Köpek hatalı facebookta falan yayalım bir daha insan içine çıkamasın.

Kötü olmuş valla. Ama biraz fazla hızlı gibi ... Duramaması normal geldi bana.

İstese dururdu sürücü köpekte sürücüde hatalı araçların önüne köpek atlıyor. Bazen görüyorum akıllı kedi köpekte var sagına soluna bakıpta geçiveriyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar