Rusya Trafiği Neden Evlere Şenlik

kamera bulundurmak zorunlu bana ilginc geldi yav...sallamıyon dimi panpa...:p kafaların güzel olması hususunu hiç düşünmedim valla...:p gelsin votka gitsin votka...:p ama seviyorum ben Rusları ...turist taşıdğım dönemlerden kalma soğuk tavırları hoşuma gidiyor...

Abilerin hayal gücünün sınırı yok malesef bana da anlattılar böyle bir masal ama yok öyle bir şey ;)

mete abi, rusyaya gidelim çalışmaya.havası serin, hatunlar sıcak :queen: boşver trafiği mrafiği :cat:

Hayırdır, kısmet mi var oralardan:cherry::rendeer:

üç vakta kadar var bişeler...:queen: Şarapovayı Türk yapıcam :p

Kendi ağzınla söylemişsin. Adamlarda çirkin kadın yok az votka var. O az votkayı da önce ben önce ben içecem diye deli divane oluyorlar. :p
Alkollü de yola çıkınca çattt, zaten araç lada kardeşim çaksa ne olur çakmasa ne olur.
Kadın, Action adamlarda bende olsam bende Nazdarovya derim... :pl:

her 3 kişiden üçü alkollü desene...:p

oo metehan rusya ya enişte mi oluyorsun hayırdır dikkat et sana da çarpmasın bi lada samara:queen:

Lada vursa o dağılır bana bişe olmaz...:queen:

insanları cok yardımsever
evlerıne konuk oldugum aıle ben ayakkablarımı cıkarttıgım vakıt alıp fırcalayıp temızleyıp yerın ekoyuyorlardı

ayrıca bebek yıkama adetı vardı oyle anlattılar bana
yenı dogan bebek bellı bır sure gecırdıkten sonra yakın dostlar cagrılıp bebek yıkanır herkes bakar
yıkadıktan sonra tuzlu balıkla bıra ıcılırdı
bıra acık alınırdı kndı sısenı goturup kosedekı mahalle bıracısından bıra alırsın :)
ılk zamanlar cok garıp gelıyordu ama cok sıcakkanlılar

mısafır oldugum evlerde bana ılgı alaka coktu
oyle kı bır evde bana Turk'um ve mısafırım dıye gumus kasık cıkartmıslardı
ayrıca gıttıgım evlerde bana hedıye verenler de vardı

toplumn genelı asırı ıckıcı oylekı tram dedıklerı en ucra koselere bıle gıren tramvaylarda herkes kafasına gore ıcıyordu
devlet bankalarında elınde bıra ıle bekleyenler var

bankalardakı gıseler sankı buyukelcılık gısesı gıbı o kadar korumalı
benım gıtıgım yer bıraz muhafazakardı

lezbıyen kızla rmoskovadakı gıbı rahat yasayamıyordu
orf adet v.s gıttıgım yerde vardı

moskovada alakası yokmus ama dyduguma gore

bu aradagece kluplerı efsane :D
gıttıgımbır kulupte ıkı oda vardı oda dedıgım genıs alan dans etmek oturmak ıc n
bırıncısı ergenle rıcındı yerlerde yuvarlanıyorlardı twde gordugumuz gıbıydı hersey

dıgerınde bıraz daha adamakıllı ınsanlar oturuyordu herkes kendı dalgasında
kuluplerde orf adet unutuluyor bu arada .)

vay be..misafire hediye ilginç yahu...:)ben severim slav ırkı yav...:king:

len sanamı kaldı rusyanın tragfiği türkiyeye el atsana ! :cherry:

ganga bizim trafik de evlere şenlik...adam 130 la şehir içinden transit geçiyor Karamürselde daha ne olsun...:p

Aslında bütün dünyada trafik evlere şenlik fakat Rusya'da kasko firmaları araç kamerasını zorunlu tuttuğu için video zenginliği ortaya çıkıyor.

bizde de mobese kameraları var ama onların kazaları harbiden uçuk kaçık cinsten...bizim öküzlerin tek hatası viraja öküzlemesine girmek...:queen:

O değil de rusyanın yüz ölçümü ve nüfusunu hiç hesaba katmıyormuşsunuz gibi geliyor :) Buradaki kazalar kayıt edilmediği için görünmüyor muhtemelen. Orada herkesde kamera var gibi görünüyor. E haliyle güzel anlar kaydediliyor :) Smirnof iyidir iyi.. :)

ramazandan sonra bi votka içicem valla his yaptım şu içkiye...:queen:

Abilerin hayal gücünün sınırı yok malesef bana da anlattılar böyle bir masal ama yok öyle bir şey ;)

bana mantıklı geldi dostum...neden birden fazla insan araba içine kamera koyar...bizde yok gibi bişey mesela...

mete abi, rusyaya gidelim çalışmaya.havası serin, hatunlar sıcak :queen: boşver trafiği mrafiği :cat:

ganga orada motosiklet diye bi ambians yok ama bu soğuk koşullardan...:p

Foruma çakma mete_han geldi: metehen_ :mrgreen:
İsimdeki zerafete bakılırsa ebad olarak senin tam tersin olması lazım :p

Kuzey halkları dışı soğuk olabilir ama içi sıcak insanlardır...Güneyde dışı sıcaktan kavrulmuş yamyam kabilelerle kıyaslayın birde :)
http://www.youtube.com/watch?v=EP0OP9jWZLQ&feature=related
videonun son kaza görüntüsü çok komik.

bende Kuzey insanlarını hep sevdim..İsveç..Norveç...Baltık Cumhuriyetler...

Foruma çakma mete_han geldi: metehen_ :mrgreen:
İsimdeki zerafete bakılırsa ebad olarak senin tam tersin olması lazım :p

nerden görürsün aga bu detayları yav..metehen..:p elemanın mesajına baktım çakma çapırcı çıktı...ruhuma ters bi durum...:p

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
canım sıkıldıkça açıp izliyorum. izlemesi zevkli olsada Allah kimsenin başına vermesin böyle kazalar. bazen ölümlü olduğu belli ağır kazalarda yayınlanıyor. onların dışında çıtır kazalar seyirlik. bende düşünmüştüm bu herifler nasıl böyle saçma sapan kaza yapabiliyorlar ve niye her araçta kamera var diye. demek bir ben takmamışım kafaya.
şimdi bu herifler paso kafa kıyak geziyolar. kafa alkolden kayıyor, yollar buzlanmadan. büyük ihtimalle kazayı hatırlamayız diye kamera kaydı tutuyorlar:) göre göre hiç tepki vermeden ufak hızlarda dahi küt diye vurulurmu yav. aynı şekilde kavşaklara girişlerde falan gaz kesmeden geçenler, saçma sapan yola atlamalar. nüfus yoğun ve araçlarda kamera mevcut olduğundan sanki her dakika kaza oluyormuş gibi gelsede tabiki kayıtlı görüntü bolluğundan kaynaklanan bir durum bu.

o değilde benim favorim lada lar. her kaza videosunda kıyısından köşesinden olaya dahil olan bir lada mevcut.tabiki heriflerin milli markası ve trafikte bol sayıda olması sebebiyle kazaya karışma oranı yüksek ama şu video nedir yav:)

http://www.youtube.com/watch?v=ze-O-qW6re8

Azerbaycan'a gitmiştim bir ara, murat 124e benzer bir arabaları var bunların; öyle bir taksiye bindik adam abartmıyorum gece vakti 150-160 bastı şehir içi. Valla o araba nasıl o kadar bastı anlamadım. Eski doğu bloğu işte. Ladaların teker de iyi kırılıyor çatır çutur, bizim çin işi motorlardan beter. :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
1- bizdeki şahinci apaçi tayfası orda lada kullanıyor
2- eski model ladaların yol tutuş ve kontrol mekanizmalarının berbat olması,tevekkeli lastikleri boşa kopup çıkmıyor yerinden, belli ki tasarım hatası var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar