Rusya Trafiği Neden Evlere Şenlik

..

Yıllarca videolarda Rusyadaki trafik kazalarını izledim ve bu kadarı da olmaz dedim...Rusya halkı için çoğu üniversite eğitimli derler...yani eğitimli toplum olduğuna dair bir geyik vardır...buraya gelen başka amaçlarla gelen hatunların doktor mühendis olduğu düşünülürse böyle bir mantık doğru olabilir...:p

kurallara bu kadar mı riayet edilmez yahu...şerit takibi sollama vs her hareketleri ofsayt...:queen:

Ruslar trafik kazalarında neden fenomen olmuş durumda...şu an bile Akıllı TV de rus kazalarından oluşan bir klip izliyorum...kazaların önemli bi rbölümünde Lada marka araclar mevcut...:p

ve birde çözemediğim olay rus araclarında neden kamera var...:p ne alaka yani...bi izahat lütfen...

mete abi sanırım rusya da kamera bulundurmak zorunlu. olmayana ceza kesiyolar diye biliyorum.
bi de sürekli aptal saptal kaza yapmalarının sebebi sürekli kafaların 1 milyon olmasından oluyo olabilir mi?? :p

mete abi sanırım rusya da kamera bulundurmak zorunlu. olmayana ceza kesiyolar diye biliyorum.
bi de sürekli aptal saptal kaza yapmalarının sebebi sürekli kafaların 1 milyon olmasından oluyo olabilir mi?? :p

kamera bulundurmak zorunlu bana ilginc geldi yav...sallamıyon dimi panpa...:p kafaların güzel olması hususunu hiç düşünmedim valla...:p gelsin votka gitsin votka...:p ama seviyorum ben Rusları ...turist taşıdğım dönemlerden kalma soğuk tavırları hoşuma gidiyor...

Yalnış hatırlamıyorsam rusya bir ülkeyi gürcümüydü neydi hatırlayamadım
Zamanında yıllarca hergün tanker tanker Votka göndererek o ülkeyi kısırlaştırmaya çalışmış ve yanılmıyorsamda Votka sayesinde Sömrgeye almış

Yalnış hatırlamıyorsam rusya bir ülkeyi gürcümüydü neydi hatırlayamadım
Zamanında yıllarca hergün tanker tanker Votka göndererek o ülkeyi kısırlaştırmaya çalışmış ve yanılmıyorsamda Votka sayesinde Sömrgeye almış

bomba efsaneymiş..:p

c90

votka votka votka
ka ka kakkarin kakkarin kammaya
votka votka votka
adamları al getir ispirto ocağı niyetine kullan

rusyada araclarda kamera zorunlu degil
icmeyen soforleri elli santim karda bile mukemmel kullanabiliyorlar
rusyada defalarca aralik ayinda magnitogorsk kentinde kaldim
o soguk havada o insanlar o tekerlerle nasil kaza yapmadan kullaniyorlar hayret ediyordum

turkiyedeki gibi iyi olan soforler gibi kotuleride var

bu videoyu izlemiştim...adamın eşi ölüyor galiba...insanın içi gidiyor bu acıya dayanmak zor...

votka votka votka
ka ka kakkarin kakkarin kammaya
votka votka votka
adamları al getir ispirto ocağı niyetine kullan

bi votkadan tatmak nasip olmadı nası bişey acaba bu kadar vazgeçilmez ...:p birada seviyolarmış...

o soguk havada o insanlar o tekerlerle nasil kaza yapmadan kullaniyorlar hayret ediyordum

toplum nası hocam...insanların davranış biçimleri falan...uyumlularmı...türkiyeye benziyormu...

bu videoyu izlemiştim...adamın eşi ölüyor galiba...insanın içi gidiyor bu acıya dayanmak zor...

bi votkadan tatmak nasip olmadı nası bişey acaba bu kadar vazgeçilmez ...:p birada seviyolarmış...

toplum nası hocam...insanların davranış biçimleri falan...uyumlularmı...türkiyeye benziyormu...

Hayırdır, kısmet mi var oralardan:cherry::rendeer:

o zaman neden araç kaza kayıtlarının hemen hemen hepsi rusya dan çıkıyo?

Kamerayi kaza durumunda mahkemeye delil gosterebilmek icin kullaniyorlar, zorunlu degil. Tabiki her ulkede oldugu gibi dengesiz soforleri var fakat bence turkiyeye kiyasla soforleri daha dikkatli ve daha saygili. Trafik kurallarina uyarlar, sinyal vermeden donmezler, isiklara uyarlar, yaya gecidinde her zaman dururlar. Cogu icer ama sarhos araba kullananlar bence turkiyede daha coktur. Ben turkiyede buyuk sehirde yasasaydim guvenligim icin motosiklet kullanmazdim heralde.

Kendi ağzınla söylemişsin. Adamlarda çirkin kadın yok az votka var. O az votkayı da önce ben önce ben içecem diye deli divane oluyorlar. :p
Alkollü de yola çıkınca çattt, zaten araç lada kardeşim çaksa ne olur çakmasa ne olur.
Kadın, Action adamlarda bende olsam bende Nazdarovya derim... :pl:

F54

oo metehan rusya ya enişte mi oluyorsun hayırdır dikkat et sana da çarpmasın bi lada samara:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/703/smirnoffvodka.jpg/]
smirnoffvodka.jpg
[/URL]

Bundan olabilir mi acaba :santa:

insanları cok yardımsever
evlerıne konuk oldugum aıle ben ayakkablarımı cıkarttıgım vakıt alıp fırcalayıp temızleyıp yerın ekoyuyorlardı

ayrıca bebek yıkama adetı vardı oyle anlattılar bana
yenı dogan bebek bellı bır sure gecırdıkten sonra yakın dostlar cagrılıp bebek yıkanır herkes bakar
yıkadıktan sonra tuzlu balıkla bıra ıcılırdı
bıra acık alınırdı kndı sısenı goturup kosedekı mahalle bıracısından bıra alırsın :)
ılk zamanlar cok garıp gelıyordu ama cok sıcakkanlılar

mısafır oldugum evlerde bana ılgı alaka coktu
oyle kı bır evde bana Turk'um ve mısafırım dıye gumus kasık cıkartmıslardı
ayrıca gıttıgım evlerde bana hedıye verenler de vardı

toplumn genelı asırı ıckıcı oylekı tram dedıklerı en ucra koselere bıle gıren tramvaylarda herkes kafasına gore ıcıyordu
devlet bankalarında elınde bıra ıle bekleyenler var

bankalardakı gıseler sankı buyukelcılık gısesı gıbı o kadar korumalı
benım gıtıgım yer bıraz muhafazakardı

lezbıyen kızla rmoskovadakı gıbı rahat yasayamıyordu
orf adet v.s gıttıgım yerde vardı

moskovada alakası yokmus ama dyduguma gore

bu aradagece kluplerı efsane :D
gıttıgımbır kulupte ıkı oda vardı oda dedıgım genıs alan dans etmek oturmak ıc n
bırıncısı ergenle rıcındı yerlerde yuvarlanıyorlardı twde gordugumuz gıbıydı hersey

dıgerınde bıraz daha adamakıllı ınsanlar oturuyordu herkes kendı dalgasında
kuluplerde orf adet unutuluyor bu arada .)

Kocaeli İl Temsilcisi
len sanamı kaldı rusyanın tragfiği türkiyeye el atsana ! :cherry:

Aslında bütün dünyada trafik evlere şenlik fakat Rusya'da kasko firmaları araç kamerasını zorunlu tuttuğu için video zenginliği ortaya çıkıyor.

O değil de rusyanın yüz ölçümü ve nüfusunu hiç hesaba katmıyormuşsunuz gibi geliyor :) Buradaki kazalar kayıt edilmediği için görünmüyor muhtemelen. Orada herkesde kamera var gibi görünüyor. E haliyle güzel anlar kaydediliyor :) Smirnof iyidir iyi.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar